Pelicans - Ässät 11.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/10/2013
Jaa tämä...

Pelicans isännöi Ässiä Lahdessa.

Pelicans – Ässät, merkki 1, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 1,86 | 4,35 | 3,40 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä Porin Ässät. Pelicans koki eilen kauden ensimmäisen tappionsa varsinaisella peliajalla Tapparaa vastaan 3-2 maalein, vaikka Pelicans johti vielä ennen päätöserän alkua maalilla. Pelicans on pelannut ottelun Tampereen Ilvestä enemmän, mutta silti Pelicansin johto sarjataulukossa on peräti seitsemän pistettä. Radek Smolenak osui jälleen Tapparaa vastaan maalinteon osalta ja kaiken kaikkiaan Smolenakin tekeminen on ollut mahtavaa seurattavaa. Monet kuvittelivat Blues-Pelicans ottelun jälkeen, että Pelicansin alamäki alkoisi tappioon päättyneen ottelun päätteeksi, mutta niin vain lahtelaiset nappasivat monta voittoa putkeen. Nyt putki kuitenkin katkesi Hakametsän illassa.

Tänään vieraaksi saapuu Porin Ässät. Sarjataulukossa Ässät on tällä hetkellä sijalla yksitoista. Kaiken kaikkiaan Ässien alkukausi on ollut hyvin epätasaista sekä epävarmaa seurattavaa, sillä varsinaisella peliajalla Ässät on onnistunut nappaamaan vain kolme voittoa. Se on yksinkertaisesti liian vähän. Pahin tilanne Ässien osalta on kuitenkin vieraspelaamisessa. Ässät on pelannut tähän mennessä kuusi vierasottelua, tuloksena on kuusi tappiota ja peräti 28 päästettyä maalia! Ei siis ole syytä ihmetellä, että minkä takia Ässät ei ole vieraissa vielä voittoakaan saalistanut.

Pelicans on ollut kotonaan Liigan parhaimmistoa, sillä Pelicans ei ole hävinnyt Isku Areenassa vielä kertaakaan! Myös Ässät on ollut kotonaan yhtä vahva kuin Pelicans, mutta valitettavasti Ässät on tällä hetkellä täysin kotiriippuvainen joukkue. Ässillä on vieraissa ollut läpi alkukauden niin vaikeaa, että on vaikeaa uskoa vierasvoittoon tässäkään ottelussa. Pelicansin tilanne on niin paljon vakuuttavampi, että kotivoitto on järkevä valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas