Pelicans - Jokerit 7.12.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 12/07/2013
Jaa tämä...

Kumman joukkueen tuska helpottuu Lahdessa?

Pelicans – Jokerit, merkki 1, kerroin 2,75 Betsson
Pelicans – Jokerit ML; merkki 1, kerroin 2,07 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,75 | 4,00 | 2,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Helsingin Jokerit matkustaa äärimmäisen mielenkiintoisessa kamppailussa Lahteen Pelicansin vieraaksi. Sarjataulukossa Pelicans on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas Jokerit löytyy seitsemänneltä sijalta. Kyseessä on Jokereiden vierailu Lahteen viimeisen kerran, jos joukkueet eivät kohtaa enään esimerkiksi pudotuspeleissä. Molempien joukkueiden tilanne ottelun alla on hyvin synkkä, sillä viisi edellistä ottelua ovat Pelicansille tuottaneet viisi tappiota, mutta paremmin ei ole Jokereillakaan mennyt. Viisi edellistä ottelua ovat Jokereille tuottaneet vain yhden voiton. Pelicans oli viimeksi suhteellisen lähellä voittoa Kuopiossa, mutta tällä hetkellä lahtelaisryhmä ei uskalla voittaa. Nyt Pelicansille tarjotaan enemmän kuin hyvää mahdollisuutta täyteen pistepottiin, sillä Jokerit on kahteen edelliseen otteluun viimeistellyt yhden maalin. Jokereilla on valtavia ongelmia maalinteon kanssa.

Pelicans pelaa tällä hetkellä Jokereiden tavoin erittäin vaikeita aikoja, mutta Tomi Lämsä vierasjoukkueen päävalmentajana myönsikin suoraan haastattelussa, että pieni kaukalo saattaa tuoda yllättävän suuria ongelmia helsinkiläisryhmälle. Pelicansin osalta valoa tunnelin päässä on muutenkin näkynyt, sillä Kuopiossa Pelicans oli kuitenkin tosissaan taistelemassa voitosta ja niin itseasiassa lahtelaisryhmä oli myös viimeksi kotonaan Bluesia vastaan. Pelicansin kannalta sairaslista alkaa myös merkittävästi tyhjentymään. Kimmo Koskenkorva, Tuomas Santavuori sekä Tomi Pekkala ovat tänään lahtelaisilta sivussa, mutta muuten kotijoukkueen kokoonpano on terve.

Jokereiden sairaslista on kasvanut, kasvanut ja vielä kerran kasvanut. Yksinkertaisesti Jokerit ei voi kestää näin valtavia loukkaantumisongelmia kierroksesta toiseen. Eikä Jokerit ole kestänytkään, sillä maalinteon kanssa kamppaileva helsinkiläisseura on erittäin haavoittuvassa tilanteessa. Tästä ottelusta kaiken kaikkiaan Jokereilta sivussa ovat Ossi Väänänen, Joonas Korpisalo, Teemu Eronen, Steve Moses, Markus Hännikäinen, Matti Lamberg, Saku Salminen sekä Teemu Henritius. Jokerit on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kohtaamisia, mutta tällä kerralla vaaka kallistuu Pelicansin suuntaan. Lauantai-ilta Lahdessa tarkoittaa normaalisti suhteellisen täyttä mökkiä, joten kokeilunarvoisia kertoimia tarjoillaan Pelicansille. Kotivoitto on hyvä yllätysvalinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas