Pelicans - SaiPa 21.9.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Pelicans isännöi kärkikamppailua Lahdessa.

Pelicans – SaiPa, merkki 1, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 1,91 | 4,30 | 3,10 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahdessa yhteen iskevät erittäin mielenkiintoisessa ottelussa Pelicans sekä vieraaksi saapuva Lappeenrannan SaiPa. Vierasjoukkuehan pelasi edellisen ottelunsa eilen ja silloinhan SaiPa voitti HPK:n 3-1 maalein. SaiPa on ollut alkukaudella kotonaan erittäin hyvässä vireessä, mutta valitettavasti SaiPan puolustajien erittäin kapea kärkiosaaminen sekä Jussi Markkasen epätasaiset peliesitykset johtavat siihen, että SaiPa tuskin tulee pysymään sarjataulukossa näin korkealla pitkään. Pelicansin tilanne on siinä mielessä hieman erilainen, että Pelicans ei ole hävinnyt vielä otteluakaan ja toisekseen Pelicans on voittanut jo kaksi mestarisuosikkia. Niin Jokerit kuin myös Tappara on tähän mennessä saanut kokea lahtelaisten paremmuuden. Jere Myllyniemi on ollut huikeassa vireessä lahtelaisten maalilla ja tulee myös pelaamaan tässä ottelussa kotijoukkueen maalilla.

Lahden jäähalli on ollut SaiPalle hirveä paikka pelata, sillä SaiPa ei ole onnistunut Lahdessa voittamaan moneen vuoteen! Joukkueet kohtasivat viime kaudella Lahdessa kaksi kertaa ja silloin Pelicans vei ensimmäisen kohtaamisen 3-2 maalein ja sen jälkeen myöhemmin samoilla numeroilla. Kotietuhan tässä otteluparissa on ollut erittäin suuressa roolissa, sillä puolestaan Lappeenrannan Kisapuisto on ollut lahtelaisille vaikea paikka edellisillä kausilla. Tämä siis tarkoittaa suomeksi sanottuna sitä, että Pelicansin suosikinasema tässä kohdassa on etukäteen ajateltuna selvää.

SaiPan vire on ollut Lappeenrannassa pelatessa toistaiseksi erinomainen, mutta lähtökohtaisesti Pelicans on jättänyt itsestään niin vakuuttavan kuvan, että on ehdottomasti syytä napata Pelicans mukaan vetokupongille. Vierasjoukkueen kannattajia on varmasti saapumassa kannattamaan lappeenrantalaisryhmää, mutta valitettavasti aikaisemmillakaan kausilla se ei ole tuonut lappeenrantalaisille pistettäkään Lahdesta. Pelicans on ilman muuta vahvoilla.

Veikkaussivut | Tuomas