Pelicans - SaiPa 6.10.2012 | SM-liiga

Joko Pelicans nyt onnistuu nappaamaan voiton?

Pelicans - SaiPa, merkki 1, kerroin 1,90 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 1,90 | 4,40 | 3,15 PELAA TÄSTÄ

NÄIN SAAT 50 EURON RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE

NordicBet tarjoaa uusille asiakkaille 50€:n riskittömän vedon. Katso ohjeet alta!

SAAT RISKITTÖMÄN VEDON NORDICBETILLE TÄSTÄ >>

Jääkiekon SM-liigaa, Lahdessa kohtaavat Pelicans sekä vieraaksi saapuva Lappeenrannan SaiPa. Vierasjoukkue pelasi eilen vielä kotona Hämeenlinnan Pallokerhoa vastaan häviten ottelun peräti 1-5 -murskalukemin. Missään tapauksessa lukemat eivät kerro totuutta pelistä, mutta SaiPan tilanne hienon alkukauden jälkeen on se, että alla on kolme tappiota. Pekka Tirkkosen poppoo on edelleen sarjataulukossa korkealla, mutta itseluottamus ei ole enää alkukauden tasolla.

Pelicansille tarjotaan nyt sitä voittoa. Alkukausi on ollut täysi vitsi, vaikka toki myös hyvää Kai Suikkasen poppoon esiintymisessä kentällä on ollut. Pelicans on materiaaliltaan kuitenkin selkeästi SaiPaa edellä, joten nyt olisi erinomainen mahdollisuus napata erittäin tärkeä voitto. Pelicans todennäköisesti esittelee kentällä uuden hankintansa, KHL -tason puolustajan Jonas Junlundin - tuskin se ainakaan heikentää lahtelaisten mahdollisuuksia.

Pelicansin kotietu, näyttämisen halu, SaiPan heikko vire sekä se, että lappeenrantalaiset pelasivat vielä eilen antavat nyt Pelicansille hyvät mahdollisuudet napata kolme pistettä Lahteen. Varmasti mielenkiintoinen peli tiedossa!

Veikkaussivut | Tuomas

Takaisin vihjeisiin

Kommentoi

 

Kommentoi

Kommentti(*):
Nimi(*):
Sähköposti:
Mikä kuukausi tulee helmikuun jälkeen? (*)