Pelicans - SaiPa 8.2.2014 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/08/2014
Jaa tämä...

Jatkuuko Pelicansin hurja liito SaiPan kustannuksella?

Pelicans – SaiPa, merkki 1, kerroin 2,45 Sportingbet
Pelicans – SaiPa ML, merkki 1, kerroin 1,85 Sportingbet

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,45 | 3,75 | 2,45 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon Liigassa pelataan tänään kuusi kamppailua, illan tv-ottelussa lappeenrantalainen SaiPa matkustaa Lahteen Pelicansin vieraaksi. Lahden sekä Lappeenrannan välillä on tiedossa komea pelipäivä, sillä iltapäivällä pelataan Lahdessa paikallisen Namikan sekä lappeenrantalaisten ylpeyden välinen Korisliigakohtaaminen. Sarjataulukossa Pelicans on tällä hetkellä kahdeksantena, kun taas SaiPa löytyy kolmannelta sijalta. Pelicans lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, sillä lahtelaisten viime aikojen tekeminen on tuottanut kotijoukkueelle voittoja hurjaan tahtiin! Pelicans joutui edellisen ottelunsa pelaamaan eilen, mutta kotiintuomisina olikin 2-4 maalein voitto KalPasta. Pelicans on edellisestä neljästä ottelustaan saalistanut yhtä monta voittoa, joten lahtelaisten tekemisen taso on tällä hetkellä laadukasta luokkaa. Pelicansilla olisi mahdollisuus kuroa lopullinen ero pudotuspeliviivan huonommalla puolella olevaan HPK:hon, sillä on mahdollista, että tämän illan päätteeksi joukkueiden välinen piste-ero on toistakymmentä pistettä.

SaiPan hurja kausi on tuottanut Lappeenrantaan vähintäänkin huikeaa kiekkobuumia ja se onkin siivittänyt vierasjoukkueen loukkaantumisista huolimatta kokonaisuutta ajatellen hienoon pelivireeseen. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että edellisellä kierroksella SaiPa joutui kotonaan toteamaan Jokerit paremmakseen 2-4 maalein sekä samallahan toisekseen myös se, että lappeenrantalaisten loukkaantumislista on ehtinyt yön aikana kasvamaan juuri tätä ottelua ajatellen. SaiPan kannalta varsinkin Patrick Davisin loukkaantuminen on merkittävä takaisku vierasjoukkueen hyökkäystekemistä ajatellen. SaiPan uusimpina loukkaantuneina voisi myös mainita Stefano Gilliatin sekä Simon Backmannin. SaiPan kausi on kokonaisuutta ajatellen sujunut komeasti, mutta viime aikojen pelivire ei ole lupaillut hyvää. Viisi edellistä ottelua ovat varsinaisella peliajalla tuottaneet vierasjoukkueelle tasan yhden voiton. Edellisessä vierasottelussaanhan SaiPa muutenkin pelasi täysin sydämettömästi KalPan vieraana.

Pelicans sekä SaiPa tuovat aina katsomoon hienosti yleisöä ja tietojen mukaan myös Lappeenrannasta on saapumassa suhteellisen paljon vierasjoukkueen kannattajia. Näin ollen tunnelma tulee Lahden illassa olemaan kunnossa. On mielenkiintoista nähdä, että tiedostetaanko Lappeenrannassa sitä millään tavalla, kun Pelicans on ollut juuri Lahdessa lappeenrantalaisille täysin mahdoton vastustaja. SaiPa on edellisen kerran voittanut Lahdessa vuonna 2010. Joukkueiden kahteen edelliseen kohtaamiseen juuri Lahdessa Pelicans on viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia ja lähtökohtaisestihan kotivoitto on syytä poimia vetokupongille myös tällä kerralla. Pelicansin kohdalla on muutenkin todettava, että edelliseen viiteen kotiotteluun vain yhdessä lahtelaisille ollaan tehty enemmän kuin kaksi maalia. Se kertoo siitä, että Pelicansin tekemisessä on tällä hetkellä paljon hyvää.

Veikkaussivut | Tuomas