Pelicans - Tappara 15.10.2013 | Liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Pelicansin tappioputki kotiottelussa Tapparaa vastaan?

Pelicans – Tappara, merkki 2, kerroin 
Pelicans – Tappara ML, merkki 2, kerroin 

ComeOnin kertoimet otteluun 2,15 | 4,20 | 2,80 

 

 

Jääkiekon Liigan ottelutarjontaa, Lahdessa yhteen iskevät Pelicans sekä vieraaksi saapuva Tampereen Tappara. Sarjataulukossa Pelicans on tällä hetkellä edelleen ensimmäisenä, mutta Pelicansin suunta on selkeästi alaspäin. Pelicansin mahtava alkukausi on tullut päätökseensä, sillä lahtelaisilla on alla tappiot juuri Tapparaa vastaan sekä viimeksi Ässiä vastaan. Kaiken kaikkiaan Pelicans on onnistunut voittamaan paljon tiukkoja otteluita maalin tai kahden erolla, mutta nyt suunta on selkeästi muuttunut. Vieraaksi saapuva Tappara voitti Pelicansin viime tiistaina 3-2 maalein ja kaiken kaikkiaan Tapparan sijoitus sarjataulukossa onkin noussut hurjasti. Tällä hetkellä Tappara on sarjataulukossa kahdeksantena. Tappara on ollut viime aikoina huikeassa pelivireessä, sillä Tappara on viidestä viime ottelustaan voittanut peräti neljä.

Pelicans on ollut kotonaan äärimmäisen vahva sekä vakuuttava, mutta nyt on selkeästi huomattavissa sellainen asia, että Pelicans ei omaa niin hyvää itseluottamusta kuin esimerkiksi vielä viikko sitten. Pelicansin tekeminen on ollut kaiken kaikkiaan mahtavaa seurattavaa, mutta on kuitenkin selvää, että lahtelaisten materiaali on huomattavasti kapeampi kuin Tapparalla. Pelicans ei kestä loukkaantumisia, sillä sarjataulukossa kärkipaikka tulee vaihtumaan hyvin äkkiä, jos niitä lahtelaisille alkaa tulemaan.

Tappara on tällä hetkellä Liigan yksi kovakuntoisimmista joukkueista ja realistisesti ajateltuna Tappara lähteekin erinomaisesta tilanteesta haastamaan Pelicansia. Tapparalla on henkinen yliote muutenkin lahtelaisista viime tiistain ottelun päätteeksi. Tappara on surkean alkukauden jälkeen nostanut omaa tasoaan hurjasti. Vierasjoukkue on ehdottomasti ennen kaikkea järkevä valinta vetokupongille mukaan. Pelicansin alamäki jatkuu Tapparan isäntänä.

Veikkaussivut | Tuomas