Pittsburgh Penguins järjesti todelliset maalijuhlat

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh nousi voiton päähän jatkopaikasta NHL:n pudotuspeleissä.

Penguins murskasi Ottawa Senatorsin viime yönä vieraissa tylyin 7-3 lukemin. Jussi Jokinen teki myös paluun viime yönä Penguinsin kokoonpanoon. Sarja on katkolla tulevana perjantaina Pittsburghissa.

Ottawa sai otteluun loistavan startin. Alle kolme minuuttia oli pelattu ensimmäistä erää, kun Ottawan Milan Michalek painoi alivoimalla läpi kahden Penguinsin puolustajan välistä ja iski Ottawan johtoon. Penguinsin tasoituksesta vastasi James Neal, mutta se oli laiha lohtu sillä vain 79 sekuntia myöhemmin Ottawa meni taas johtoon, kun Kyle Turris pääsi lyömään kiekon Penguinsin verkkoon. Ensimmäiselle erätauolle mentiin Ottawan 1-2 johdossa.

Toinen erä alkoi Penguinsilta erittäin vahvasti. Heti erän alkuun Chris Kunitz tasoitti läpiajosta ja vain 40 sekuntia myöhemmin Jarome Iginla siirsi Penguinsin 3-2 johtoon.

Kolmannen erän alkuun James Neal vei vierailijat jo 4-2 johtoon. Päätöserän puolessa välissä alkoi sitten todellinen Penguins ilotulitus. Pittsburgh iski kolme maalia alle kahteen minuuttiin. Maalinteossa kunnnostautuivat Pascal Dupuis, Sidney Crosby ja Jarome Iginla illan toisella osumallaan. Ottawan Daniel Alfredsson vielä kavensi loppulukemiksi 7-3.

Jussi Jokinen kirjautti ottelussa yhden syöttöpisteen.

Katso ottelun kohokohdat tästä (nhl.com).

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: @OskariVillanen