Penguinsin tähtiveskarilta jälleen käsittämättömiä mokia - Katso videot! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh Penguinsin Marc-Andre Fleury laittoi jälleen imurivaihteen päälle.

Pittsburgh Penguinsia edustava Marc-Andre Fleury tunnetaan jokakeväisistä sulamisistaan NHL:n pudotuspeleissä. Tämän kauden playoffit olivat sujuneet mieheltä vielä ilman suurempia kämmejä, mutta keskiviikon NHL-kierroksella mies alkoi näyttää siltä samalta hermorauniolta, mitä kiekkoväki on tottunut näkemään aiempina vuosina.

Penguins johti Columbus Blue Jacketsia vastaan tahkottavaa pudotuspelisarjaa voitoin 2-1 ennen keskiviikkoista ottelua. Neljännessä osaottelussa pingviinilauma karkasi jo 3-0-johtoon avauserän aikana. Kaikki näytti olevan hyvällä mallilla joukkueen kannalta.

Blue Jackets kiri kuitenkin etumatkaa kiinni maali maalilta ja ottelun varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla tilanne oli 3-2 Penguinsille.

Tässä vaiheessa astui esiin Fleury, joka pomputti päädystä hakemaansa rännikiekkoa tuhoisin seurauksin. Blue Jackets -hyökkääjä Ryan Johansen ryösti pelivälineen ja tarjoili sen maalin edustalle Brandon Dubinskylle, joka ei erehtynyt. Peli oli tasan ja ratkaisua haettiin jatkoajalta.

Jatkoaikaa ehdittiin tahkoamaan kuitenkin vain vajaa kolme minuuttia, kun verkko Fleuryn takana heilui jälleen – luvattoman helposti, tottakai. Nick Foligno viritti perustason rannelaukauksen heti siniviivan jälkeen ja Fleury haroi maalillaan tyhjää. Blue Jackets oli noussut kolmen maalin takaa-ajoasemasta 4-3-voittoon.

Samalla Blue Jackets tasoitti otteluvoitot 2-2:een. Seuraava kamppailu tahkotaan taas Penguinsin kotiluolassa.

Katso Fleuryn varsinaisen peliajan kämmäily tästä!

Ja tsekkaa tästä ottelun ratkaissut jatkoaikaosuma!

Veikkaussivut

Twitter: @Veikkaussivut