VIDEO: "Manchester United ei tule koskaan saamaan Thomas Mülleria!"

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 10/07/2015
Jaa tämä...

Jalkapallon siirtomarkkinoilla tuuliviirin lailla pyörivä Valioliiga-seura Manchester United on ollut jo useamman kuukauden sitkeästi yhden maailman parhaan jalkapalloilijan perässä. Nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että ManU:lle jää pelkkä luu käteen tässä(kin) ajojahdissa.

Ei ole mikään salaisuus, että Manchester United on jahdannut jo pitkään Brasilian jalkapallon maailmanmestaruuskisojen mestarin, Saksan maajoukkueen, hyökkääjää Thomas Mülleria. Seuratasolla Bundesliiga-seura Bayern Münchenia edustava Müller on yhdistetty huhuissa ”Red Devilsiin” niin kauan kuin hollantilainen Louis Van Gaal on ollut manchesteriläisten penkin päässä. Nyt Bayern Münchenin presidentillä Karl-Heinz Rummeniggella on kuitenkin tullut mitta täyteen englantilaisten lähentely yrityksiä.

Rummenigge ilmoitti saksalaisen TV-kanavan Sport1:n haastattelussa hyvin selkeästi ettei Müller ole kaupan. Mies kommentoi asiaa muun muassa näin: ” En ole pankkiiri. Olemme jalkapalloseura. Siksi emme koskaan harkitse Thomas Müllerin myymistä.” Mies kertoi olevan myös hyvin kyllästynyt siihen että Unitedin johtoryhmä pommittaa häntä jatkuvasti sähköposteilla jotka koskettavat Mülleria. ”Kerroin kollegoilleni Manchester Unitedssa: En voi sulkea sähköpostitiliäni, mutta teidän ei enää tarvitse lähettää minulle mitään. Se on hyödytöntä”, jatkoi Rummenigge.

Müller on ollut kovassa lennossa jälleen kauden alusta alkaen. Mies on iskenyt jo kahdeksan maalia kahdeksassa ottelussa. Viimeksi mies upotti pallon maalin kahdesti Münchenissa  Oktoberfestien päätteeksi pelatussa suurottelussa Bayrn Munchen vs. Borussia Dortmund. Bayern voitti ottelun lopulta selkein numeroin 5 – 1.

Jalkapallomaailmassa pelataan seuraavaksi EM-karsintojen viimeisiä otteluita. Sinivalkoisten kannalta suuri mielenkiinto kohdistuuRomanian ja Suomen väliseen otteluun. Alunperin kamppailu oli tarkoitus pelata tyhjille katsomoille, mutta asiaan on tullut viime päivinä muutos.

Peliyhtiö Betsson tarjoaa EM-karsintaotteluihin loistavat kertoimet niin ennen otteluita kuin livevedonkin puolella.

Lue myös:

Veikkausliigaseura antoi päävalmentajalleen potkut!

Vedonlyöntiopas NHL:ään!

nhl-pro-nordicbet