VIDEO: Petteri Nummelinin ura jatkuu Storhamarissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Tuomas
  • Kuva: AFP
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Konkaripuolustaja jatkaa uraansa Norjassa.

Jääkiekon SM-liigassa viime kaudella pelannut Petteri Nummelin jatkaa uraansa norjalaisessa Storhamarissa. Asiasta seura tiedotti aikaisemmin nettisivuillaan.

– Meillä on nyt pelaaja, joka näyttää muille tietä niin jäällä kuin sen ulkopuolella. Nummelin tuo meille rutkasti kokemusta, Storhamarin urheilujohtaja Sjur Rakstad-Larsen totesi tiedotteessa.

Nummelinin uran jatkumisesta käytiin jälleen keskustelua, kun TPS:n kausi päättyi pudotuspeleissä tappioon Kärppiä vastaan. 43-vuotias konkaripelaaja pelasi päättyneellä kaudella 27 ottelua tehden 19 tehopistettä.

Nummelin on pelannut peräti 14 kertaa Suomen maajoukkueen paidassa MM-kiekkoa ja myös Olympialaisia on takana yhdet kisat. Vaikka Nummelinin uran loppu ei ole kaukana, hänet tunnetaan edelleen varsinkin erinomaisena kiekollisena puolustajana.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana viime vuosien aikana Storhamarin päävalmentajana on toiminut Aleksandr Smirnov. Hän pelasi aikoinaan Nummelinin pakkiparina.

Katso videolta Nummelinin parhainta osaamista:

 

Peliyhtiö Unibet tarjoaa MM-kisojen aikana vaihtuvia tarjouksia, jotka ovat saatavilla päivittäin bonukset-osiossa. Tarjoukset päättyvät tämän viikon sunnuntaina finaaliottelun jälkeen.

Lähteet: Yle Urheilu, Storhammarin tiedote

Lue myös:
VIDEO: Jääkiekon MM-kisat Suomessa vuonna 2021?
VIDEO: Suomea kiusannut unkarilaismaalivahti sai NHL-sopimuksen

betsson mainos
Uusi Betssonilla?
betsson logo
TALLETA 100 € – SAAT 200 € ja 25€ ilmaisvedon!
Pelaa