Philadelphia Flyers - Buffalo Sabres 22.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/04/2018
Jaa tämä...

Pääseekö Buffalo jälleen pisteautomaatin rooliin?

Philadelphia Flyers – Buffalo Sabres, merkki 1, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,83 | 3,79 | 3,79

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Buffalo Sabres matkustaa hienoon vireeseen päässeen Philadelphia Flyersin vieraaksi. Itäisessä konferenssissa Philadelphia Flyers on tällä hetkellä sijalla neljätoista, kun taas Buffalo Sabres löytyy viimeiseltä sijalta. Joukkueiden välinen piste-ero on tässä vaiheessa seitsemän pistettä Philadelphia Flyersin eduksi. Missään tapauksessa tässä ei tarkoiteta sitä, että Philadelphia Flyersin alkukausi olisi jollain tapaa edes kohtalaisesti onnistunut, sillä kotijoukkueen alkukausi on ollut naurettavaa seurattavaa. Philadelphia Flyers on kylläkin voittanut kahdeksan ottelua varsinaisella peliajalla, mutta suoria tappioita on tullut kymmenen kertaa. Se on ehdottomasti liikaa. Philadelphia Flyers on viimeistellyt maaleja vähemmän kuin jopa umpisurkea Buffalo Sabres, mutta tänään kotijoukkue pääsee harjoittelemaan kaiken järjen mukaan maalintekoakin.

Buffalo Sabresista ei ollut edellisessä vihjeessä mitään hyvää sanottavaa eikä tilanne ole vierasjoukkueen kohdalla muuttunut yhtään mihinkään! Buffalo Sabres on voittanut varsinaisella peliajalla kaksi ottelua ja se kertoo täysin siitä, että miten surkeasta joukkueesta onkaan kysymys. Buffalo Sabres on viimeistellyt muutaman maalin enemmän kuin Philadelphia Flyers, mutta mitäs sanotte siihen, että vierasjoukkueelle ollaan tehty vaatimattomasti 72 maalia? Sillä tavalla voittaminen on melko vaikeaa. Vierasjoukkueen puolustus ei toimi lainkaan. Materiaali Buffalo Sabresilla on surkeaa luokkaa, mutta se ei poista sitä tosiasiaa, että vierasjoukkueen on turhaa haaveillakaan esimerkiksi pudotuspeleihin pääsystä, jos puolustus ei hoida hommaansa lainkaan.

Philadelphia Flyers on viime otteluissaan osoittanut selkeästi niitä merkkejä, että suunnaksi olisi kotijoukkueen osalta valikoitunut selkeästi ylöspäin. Edellisellä kierroksella viisi maalia Ottawa Senatorsin verkkoon oli kaiken kaikkiaan hieno suoritus. Philadelphia Flyersin alkukausi on siitäkin huolimatta pahasti epäonnistunut, mutta kotijoukkue on sentään matkalla oikeaan suuntaan. Kummallakaan joukkueella ei tämän ottelun alla ole juurikaan poissaoloja, joten siinä mielessä parhaalla miehistöllä niin Philadelphia Flyers kuin myös Buffalo Sabres pääsevät kamppailuun. Harva uskoo Buffalo Sabresin mahdollisuuksiin. Buffalo Sabres on ollut umpisurkea eikä selkeästi nousevassa pelivireessä olevan Philadelphia Flyersin vieraana taida olla tiedossa kuin yksi tappio lisää.

Veikkaussivut | Tuomas