Philadelphia Eagles - Carolina Panthers 16.8.2013 | NFL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Philadelphia isännöi Preseasonilla Panthersia.

Philadelphia Eagles – Carolina Panthers, merkki 2, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,57 | 2,35 

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:n Preseasonin ottelutarjontaa, Philadelphia Eagles saa vieraakseen Carolina Panthersin. Vierasjoukkue avasi urakkansa harjoitusotteluiden osalta erinomaisesti voittamalla Chicago Bearsin. Voittoa voidaan pitää erittäin hyvänä suorituksena laadukkaasta Chicagosta, joten tästä on ehdottomasti hyvä jatkaa. Materiaaliltaan joukkueiden välillä oikeastaan ei ole tasoeroa. Itseasiassa on syytä olettaa, että molempien joukkueiden kaudesta on tulossa melkoisen hankala. Carolina Panthersia ollaan veikkailtu jopa aivan alempaankin keskikastiin, mutta juurikaan ruusuisempaa kautta Philadelphia Eaglesille ei olla tarjoilemassa.

Philadelphia Eaglesin tilanne ottelun alla on mielenkiintoinen, sillä Philadelphia Eaglesin suurin ongelma löytyy ehdottomasti pelinrakentaja -osastolta. Kaiken järjen mukaan Vicki tulee olemaan Philadelphia Eaglesin ykköspelinrakentaja, mutta kahdesta pelinrakentajasta pitäisi nyt löytää kotijoukkueelle se sopivampi. Peliaikaa tottakai on varmasti kummallekin osapuolelle joka tapauksessa tiedossa.

Nyt kun pelataan Preseasonia, kummankaan joukkueen pelivire ei vielä ole normaalilla tasolla ja sekin siispä tasoittaa lähtökohtia. Carolina Panthers kieltämättä tosissaan vakuutti nappaamalla voiton Chicagosta. Kyllä tässä uskaltaa Carolina Panthersia lähteä pelaamaan hienoilla kertoimilla.

Veikkaussivut | Tuomas