NHL-tähti hyväntekijänä!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 09/05/2015
Jaa tämä...

Jos et ajatellut seurata tulevalla NHL-kaudella Philadelphia Flyersin tsekkihyökkääjän Jakub Voracekin edesottamuksia, niin luettuasi tämän jutun mielesi tulee muuttumaa. Saatat jopa alkaa toivoa Voracekin olevan kovassa vireessä, ja hänen tekevän hurjat määrät tehopisteitä vaikka et olisikaan Flyers-fani.

Tämä viime kevään Tshekin MM-kisoissakin loistanut pelaaja on nimitäin kertonut tekevänsä ensi kaudella 1000 dollarin lahjoituksen jokaisen tekemänsä tehopisteen jälkeen. Lahjoitukset ohjataan miehen itse perustaman hyväntekeväisyysjärjestön kautta keskushermoston pesäkovettuma- eli MS – tautia sairastavien ihmisten hoitoon. Mies kertoikin kotimaassaan ilmestyvälle NovaSport julkaisulle idean olevan: ”Täydellinen, ammattiurheilijoilla on paljon rahaa, joten heillä on varaa tällaiseen.”

Kesällä huiman kahdeksan vuoden ja 66 miljoonan dollarin sopimuksen tehneellä pelaajalla on todellakin varaa tehdä lahjoituksia. Voracek kuitenkin toivoo, että myös muutama muu pelaaja hyppäisi kelkkaan. Tällä tavoin he voisivat osoittaa tukea myös pelaajatoverilleen Minnesota Wild malivahdille Josh Hardingille, joka on taistellut sairauden kanssa jo pitkään.

Motivaatioina siskon sairaus

Yksi suuri syy miksi Jakub Voracek haluaa kerätä rahaa MS – taudista kärsiville on hänen lähipiirinsä kärsimykset. Voracekin sisko Petra on nimittäin yksi niistä henkilöistä jotka taistelevat MS – taudin kourissa ja tarvitsevat apua sairauden hoitoon. Voidaankin sanoa, että tässä tapauksessa veli todella tukee siskoansa.

Voracek iski viime kaudella Flyers paidassa yhteensä 81 tehopistettä, mikä olisi siis lahjoitussummana ollut yhteensä 81 000 dollaria. Toivottavasti mies on heti kauden alusta asti hyvässä vireessä tutkaparinsa Claude Girouxin kanssa, ja Voracek yltäisi yli 90 pisteen kauteen.

Ennen NHL-kauden alkua voit tyydyttää jääkiekkokuumetta CHL-otteluilla. Peliyhtiö Nordicbet on CHL:n virallinen yhteistyökumppani. Sivustolta löytyy markkinoiden kattavin valikoima veikkauskohteita sekä vedonlyönnissä että livevedossa. Voit myös seurata suosikkijoukkuettasi livenä mobiililaitteella tai tietokoneella. Jos lyöt vetoa CHL.stä vähintään 10 eurolla, saat 10 euron ilmaisvedon haluamaasi jääkiekko-otteluun.

Lue myös:

VIDEO: Kokenut venäläismaalivahti lyö hanskat naulaan!

Klassikkovideo: Maalivahti Mika Järvinen tekee maalin!