Philadelphia 76ers - New York Knicks 12.1.2014 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/11/2014
Jaa tämä...

Hurjavireinen New York Knicks matkustaa Philadelphian vieraaksi.

Philadelphia 76ers – New York Knicks, merkki 2, kerroin 1,51 Betsson
Philadelphia 76ers (+5 pistettä) – New York Knicks, merkki 2, kerroin 1,94 ComeOn

Betssonin kertoimet otteluun 2,60 | 1,51 PELAA TÄSTÄ

 

 

 

Koripallon NBA:n ottelutarjontaa, New York Knicks matkustaa testaamaan Philadelphia 76ersin päivän vireen. Lähtökohtaisesti New York Knicks nousee tällä hetkellä vieraskentästäkin huolimatta erinomaiseksi pelivalinnaksi. New York Knicks on ollut viime aikoina todella hurjassa pelivireessä. Alkukaudellahan vierasjoukkue ei saanut käytännössä mitään aikaan, mutta viisi edellistä ottelua ovat Sinisille tuottaneet peräti neljä voittoa. Edellisellä kierroksella New York Knicks suorastaan murskasi vaatimattomasti Miami Heatin 102-92 numeroin. New York Knicksin peliesitykset ovat kokonaisuutta ajatellen parantuneet alkukaudesta erittäin selkeästi, mutta toisaalta sitä ei ole syytä pitää yllätyksenä, sillä vierasjoukkueen materiaali on laadukas. New York Knicksilla on ollut viime aikoina ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta tähän otteluun paluun suurella todennäköisyydellä tekevät Tyson Chandler sekä Beno Udrich.

Philadelphia 76ers oli vielä vähän aikaa sitten neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa, mutta hyvät peliesitykset ovat kotijoukkueen kohdalla täysin historiaa – Philadelphia 76ers on valahtanut kolmen ottelun mittaiseen tappioputkeen! Edellisellä kierroksella Philadelphia 76ers hävisi Detroit Pistonsille 104-114 numeroin. Philadelphia 76ersin suurin ongelma on mahdollisesti ollut se, että kotiedusta ei ole ollut minkäänlaista hyötyä. Viisi edellistä kotiottelua ovat Philadelphia 76ersille tuottaneet ainoastaan yhden voiton. Philadelphia 76ersilla on ollut muutenkin viime aikoina vielä suurempia ongelmia loukkaantumisten kanssa kuin New York Knicksilla. Tästäkin ottelusta kotijoukkueelta sivussa suurella todennäköisyydellä ovat Lavoy Allen, Tony Wroten, Arnett Moultrie, Nerlens Noel sekä Jason Richardson. Edellä mainituista pelaajista Tony Wroten on lähinnä paluuta takaisin Philadelphia 76ersin vahvuuteen, mutta hänen tarkkaa paluuta ei tässä kohdassa kuitenkaan pysty lähteä kertomaan.

New York Knicksin viime aikaiset vastustajat ovat käytännössä kierroksesta toiseen olleet NBA:n parhaimmistoa, mutta siitä huolimatta Siniset ovat pystyneet nappaamaan voittoja hurjalla tahdilla – New York Knicksiin luottoa luonnollisesti löytyy myös tässä ottelussa. Perustasoltaan Philadelphia 76ers ei missään tapauksessa ole New York Knicksia laadukkaampi osapuoli, joten siinä mielessä vaaka kallistuu enemmän ja enemmän vierasjoukkueen suuntaan. Philadelphia 76ersin kapea materiaali ei kestä loukkaantumisia, joten kotijoukkueen olisi saatava pelaajia takaisin kokoonpanoon tai muussa tapauksessa tällä hetkellä kolmen ottelun mittainen tappioputki saattaa lähteä kasvamaan vielä huomattavasti pahempaan suuntaan. Lähtökohdat viittaavat vain ja ainoastaan New York Knicksin voittoon. Kyllähän vierasvoittoa on syytä vetokupongille lähteä tarjoamaan.

Veikkaussivut | Tuomas