Philadelphia Flyers - New York Islanders 19.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 21/02/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko New York Islandersin hurja pelivire Philadelphian vieraana?

Philadelphia Flyers – New York Islanders, merkki 1, kerroin 2,10 Nordicbet
Philadelphia Flyers – New York Islanders ML, merkki 1, kerroin 1,67 Expekt

Nordicbetin kertoimet otteluun 2,10 | 4,00 | 2,90 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Philadelphia Flyers isännöi varsin mielenkiintoisessa kamppailussa vieraaksi saapuvaa New York Islandersia. Kyseessä on kahden hyvässä pelivireessä olevan joukkueen kohtaaminen. Itäisessä konferenssissa Philadelphia Flyers on tällä hetkellä viidentenä, kun taas New York Islanders löytyy samaisesta konferenssista sijalta neljätoista. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kahdeksan pistettä Philadelphia Flyersin eduksi. Tilastojen valossa Philadelphia Flyers lukeutuu itäisen konferenssin parhaimpiin kotijoukkueisiin. Kymmenen edellistä kotiottelua ovat Philadelphia Flyersille tuottaneet vaatimattomasti kahdeksan voittoa! Kahta edellistä kotiotteluaan Philadelphia Flyers ei ole pystynyt voittamaan, mutta muuten kotijoukkue on edennyt faniensa edessä käytännössä voitosta voittoon.

New York Islanders on nostanut viime aikoina päätään veden pinnan yläpuolelle, sillä varsinkin vieraissa Saarelaiset ovat esittäneet todella hyviä peliesityksiä. Se ei kuitenkaan poista sitä tosiasiaa, että New York Islandersin materiaali on kapea sekä toisekseen samallahan Saarelaiset tunnetaan erittäin kotiriippuvaisena joukkueena. New York Islandersin viime aikojen hienosta menestymisestä on annettava vierasjoukkueelle tunnustusta, mutta kuitenkaan ei ole syytä olettaa, että samanlainen menestyminen vieraissa jatkuisi myös tulevaisuudessa. New York Islandersin materiaali ei kestä loukkaantumisia ja vierasjoukkueellahan onkin ollut muutamia tärkeitä pelaajia sivussa jo melko kauan. Tarkemmin sanottuna Evgeny Nabokov sekä Lubomir Visnovsky ovat sellaisia pelaajia, jotka varmasti vierasjoukkueen kannattajat ottaisivat takaisin kokoonpanoon. Viime päivinä Saarelaisten loukkaantumislista on jälleen kasvanut muutamalla uudella pelaajalla.

New York Islanders on joutunut pelaamaan viime aikoina valtavan määrän vierasotteluita eikä se missään tapauksessa pidemmän päälle voi olla vaikuttamatta vierasjoukkueen fyysiseen kuntoon. New York Islanders ei ole päässyt pitkään aikaan pelaamaan ensimmäistäkään kotiottelua, kun taas Philadelphia Flyers on päässyt tasaisesti pelaamaan otteluita niin kotonaan kuin vieraissa. Mielenkiintoinen pointtihan vihjeen loppuun on siinä, että Philadelphia Flyers on ollut joukkueena juuri New York Islandersille erittäin vaikea vastustaja. Joukkueiden edellisestä kolmesta kohtaamisesta jokaisella kerralla voitto on mennyt Philadelphia Flyersin eduksi. Philadelphia Flyers tulee olemaan muutenkin tänään erittäin näyttöhaluinen, sillä kolmatta tappiota kotonaan putkeen Oranssit eivät varmasti ole tavoittelemassa. Philadelphia Flyersin kotitaika on ollut tällä kaudella niin merkittävässä roolissa, että lähdetään kotivoitosta tälläkin kerralla liikenteeseen.

Veikkaussivut | Tuomas