Philadelphia 76ers - San Antonio Spurs 12.11.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/11/2013
Jaa tämä...

Hurjassa vireessä oleva San Antonio iskee Philadelphian kimppuun.

Philadelphia 76ers (+6,5 pistettä) – San Antonio Spurs, merkki 2, kerroin  

ComeOnin kertoimet otteluun 3,28 | 1,31

 

 

Läntisen konferenssin kärjessä oleva San Antonio Spurs matkustaa Philadelphia 76ersin vieraaksi. Philadelphia 76ers löytyy itäisestä konferenssista toiselta sijalta. Tiedossa on erittäin mielenkiintoinen kohtaaminen. Koripallon NBA tarjoaa tänä yönä useita erittäin jännittäviä kamppailuita. San Antonio Spurs on ehdottomasti materiaaliltaan Philadelphia 76ersia laadukkaampi ja samallahan toisekseen San Antonio Spurs on avannut kautensa käsittämättömän vakuuttavasti! Eilen Suomen aikaa illalla San Antonio Spurs murskasi New York Knicksin 89-120 numeroin ja itseasiassahan San Antonio ratkaisi ottelun jo lähes toisella neljänneksellä. San Antonio iski erittäin hyvin New York Knicksin heikkoihin kohtiin ja teki eilisestä kotijoukkueesta selvää jälkeä.

Philadelphia 76ers palaa takaisin kotiyleisönsä eteen erittäin dramaattisen ottelun jälkeen, sillä viime kierroksella Cleveland Cavaliers voitti Philadelphia 76ersin jatkoajalla 127-125 numeroin. Philadelphia 76ersille tappio oli erittäin raskas, mutta toisaalta kotijoukkueen suunta on muutenkin selkeästi alaspäin. Tarkemmin sanottuna Philadelphia 76ers on neljästä edellisestä ottelusta saalistanut vain yhden voiton! Aivan alkukaudellahan Philadelphia 76ers nappasi voittoja melkeinpä illasta toiseen, mutta nyt tilanne on huomattavasti muuttunut. Philadelphia 76ersin materiaali ei ole missään tapauksessa itäisen konferenssin parhaimmistoa, joten kotijoukkue on tulossa selkeästi tätä menoa alaspäin.

San Antonio Spurs lähtee tähän otteluun vieraissakin selkeänä ennakkosuosikkina, sillä kaiken kaikkiaan San Antonion Spursin voittoa ennustavat materiaalietu, huikea pelivire sekä kolmanneksi myös se, että Philadelphia 76ersin suunta on tosissaan selkeästi alaspäin. Valitettavasti on todettava, että oli jo ennustettavissa, että Philadelphia 76ersin upea voittokulku ei tule kauaa jatkumaan. Tällä hetkellä kotijoukkueen tilanne on vähintäänkin huolestuttava. San Antonio jätti itsestään niin huikean kuvan, että lähtökohtaisesti San Antonio on kierroksen kenties varmin vierasvoittaja. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta vain kerran voiton on Philadelphia pystynyt viemään.

Veikkaussivut | Tuomas