Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks 19.11.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 20/03/2018
Jaa tämä...

Pittsburgh sekä Anaheim vastakkain NHL:n huippuottelussa.

Pittsburgh Penguins – Anaheim Ducks, merkki yli 4,5 maalia, kerroin
Pittsburgh Penguins – Anaheim Ducks, merkki yli 5,5 maalia, kerroin

Bet365:sen kertoimet otteluun 2,00 | 4,00 | 3,20

 

 

Läntisen konferenssin toisena oleva Anaheim Ducks matkustaa jääkiekon NHL:n huippuottelussa testaamaan Pittsburgh Penguinsin vireen. Pittsburgh Penguins on tällä hetkellä itäisessä konferenssissa kuudennella sijalla, mutta materiaaliltaan Pittsburgh Penguins on ehdottomasti sijoitustaan laadukkaampi. Tällä hetkellä itseasiassa niin Pittsburgh Penguins kuin myös Anaheim Ducks on heikossa pelivireessä, sillä viidestä edellisestä ottelusta Pittsburgh Penguinsilla on alla vain yksi voitto, Anaheim Ducksilla alla on kaksi voittoa. Viime kierroksella Pittsburgh Penguins hävisi erittäin yllättäen New Jersey Devisille peräti 4-1 maalein. Pittsburgh Penguinsin supertähdet eivät ole olleet tällä kaudella lainkaan omalla tasollaan, mutta viime kierroksella puolustuksesta voidaan sanoa aivan samaa.

Anaheim Ducks joutuu tänään pahaan tilanteeseen, sillä tämä on jo peräti neljäs vierasottelu Ankkalaumalle putkeen! Anaheim Ducks ei ole vieraskiertueella voittanut otteluakaan, sillä kaikki kolme tappiota ovat tulleet putkeen. Viimeksi Carolina Hurricanes nappasi jatkojen päätteeksi voiton Ankkalaumasta 3-2 maalein. Ennen vieraskiertuetta Anaheim Ducks pelasi äärimmäisen vakuuttavasti nappaen monta voittoa putkeen, mutta tosissaan tällä hetkellä Anaheim Ducksin puolustus vuotaa. Samaa voidaan sanoa Pittsburgh Penguinsin tilanteesta, joten tänään pisteet tulisivat molemmille joukkueille enemmän kuin hyvään saumaan. Anaheim Ducks on alkukauden voittoputkensa takia edelleen omassa konferenssissa korkealla, mutta nyt olisi myös vieraissa tultava tulosta.

Pittsburgh Penguins on heikosta pelivireestään huolimatta voittanut neljästä edellisestä kotiottelustaan peräti kolme ja samallahan Pittsburgh Penguins on ollut erittäin runsasmaalinen joukkue! Pittsburgh Penguin suurimmat tähdet eivät ole tällä kaudella vielä olleet missään tapauksessa omalla tasollaan. Nyt olisi pikkuhiljaa aikaa nostaa kyseisten herrojen omaa tekemisen tasoaan. Pittsburgh Penguins on helppo nostaa suosikiksi, sillä Anaheim Ducksille vieraskiertue on ollut rankka. Varsinkin ottelu Tampa Bay Ligthiningia vastaan oli Anaheim Ducksin puolustukselta kurjaa seurattavaa. Lähtökohtaisesti maaleja nähdään tänään useampikin kappale. Anaheim Ducks on voittanut joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista, joten tiedossa on jännittävä kamppailu.

Veikkaussivut | Tuomas