Pittsburgh Penguins - Edmonton Oilers 16.10.2013 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 22/03/2018
Jaa tämä...

Onko pingviinilauma kotonaan liikaa Edmontonille?

Pittsburgh Penguins – Edmonton Oilers, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,67 | 4,50 | 3,70 

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins saa vastaansa Edmonton Oilersin. Tällä hetkellä Pittsburgh Penguins on itäisessä konferenssissa toisena, kun taas Edmonton Oilers löytyy läntisestä konferenssista viimeiseltä sijalta. Lähtökohdat tähän otteluun ovat hyvinkin yksinkertaiset. Materiaaliltaan Pittsburgh Penguins on NHL:n parhaimmistoa ja tuloksethan puhuvat puolestaan. Turhaan tässä höpötellään mitään muuta, sillä sarjataulukko kertoo kaiken olennaisen. Pittsburgh on viidestä ensimmäisestä ottelustaan voittanut neljä ja onkin ollut äärimmäisen vakuuttava. Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins viimeisteli viisi maalia Tampa Bay Lightningin verkkoon.

Edmonton Oilersin kaudesta on tulossa tätä menoa täysin vitsi, sillä Edmonton Oilers on voittanut tasan yhden ottelun ja senkin lopulta jatkoerässä. Kaiken kaikkiaan Edmonton Oilersin tilanne on erittäin synkkä, sillä vierasjoukkueen puolustus on vuotanut hurjaan tahtiin. Kaiken kaikkiaan Edmonton Oilersille ollaan tehty lähes kolmekymmentä maalia ja se on yksinkertaisesti aivan liikaa. Edmonton Oilersilla on kasassa realistisesti sanottuna potentiaalinen joukkue pudotuspelejä ajatellen, mutta unohdetaan ne välittömästi, jos puolustus on vierasjoukkueella tätä luokkaa.

Pittsburgh Penguins on joukkueista materiaaliltaan huomattavasti edellä ja lisäksi Pittsburgh Penguinsin hyökkäys on tehnyt hurjia maalimääriä heti alkukaudella. Lähtökohtaisesti harva tulee uskomaan Edmonton Oilersin mahdollisuuksiin vierasvoiton metsästyksessä. Yksinkertaisesti Edmonton Oilers ei voi voittaa otteluita, jos maalivahtipeli on samaa tasoa kuin Suomen divarissa ja puolustuskaan ei juurikaan auta asiaa. Pittsburgh Penguins on erinomainen valinta vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas