Pittsburgh Penguins - Minnesota Wild 14.1.2015 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Onko Wildilla mitään saumoja?

Minnesotalla ollut vaikeaa

Teemu Selänne varmaan takoi jo tämän viikon isoimmat otsikot taalakaukaloista tälle viikolle. Jos ei tippa tullut linssiin seremonioita katsoessa niin varaapa aika lääkärille, taitaa kyynelkanavat olla tukossa. Ja sitten asiaan. Tämän hetken the suomalaisjoukkue Minnesota Wild kohtaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä Pittsburgin.

Voittajasta ei taida tällä kertaa olla epäselvyyttä, sillä sen verran vahvemmalta kotijoukkue tässä ottelussa vaikuttaa. Minnesota on ottanut turpavärkkiin jo viisi kertaa peräkkäin ja ei se kuudes kovin kaukana ole. Tasoitusvedolla tästä tietenkin saa oivan pelikohteen ja sen takia tähän otteluun seuraava suositus:

Pittsburgh – Minnesota, tasoitusveto 2-0, merkki 1, kerroin NordicBet 2.35

Jos olisi ennen kautta sanottu että kolmikko Mikko Koivu, Erik Haula ja Mikael Granlund ovat saaneet 12.1. mennessä kasaan yhteensä 13 maalia, olisi mielentilatutkimus kutsunut. Kausi on kuitenkin mennyt Minnesota –kolmikolta aikamoisesti alakanttiin ja tunnelin päässä ei kauheasti valoa näy. Ei kolmikko tässäkään matsissa maaleilla mällää ja valitaan ihan muut miehet tekemään maaleja tähän peliin. Molempien joukkueiden kärkikolmikosta pari Chris Kunitz ja Jason Zucker.

Maalintekijäveikkaus, Chris Kunitz ja Jason Zucker

Tulosveto onkin sitten hieman kinkkisempi setti. Pittsburgh on viime peleissä pelannut kahden maalin keskiarvolla, sitä ennen se teki kuusi maalia Tampan verkkoon. Nyt voi kuitenkin revetä hieman isommin taas, joten haarukka isketään 3-5 maaliin. Minnesota ei ole pitkään aikaan saanut kolmea maalia enempää ja kaksikin on ollut tiukassa. Laiteaan haarukka vieraiden osalta 1-3 maaliin. Haetaan tähän otteluun taas kolmea tulosta, joista joku osuu.

Tulosveto, 5-1, kerroin 22.00, 4-1, kerroin 16.00, 5-2, kerroin 23.00 Nordicbet