VIDEO: NHL maskotit jäällä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Youtube
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

NHL muistutti katsojia tänään Facebook-sivuillaan julkaistulla videolla siitä, että pelaajat eivät ole ainoita tähtiä joukkueidensa palkkalistoilla.

NHL.com on julkaissut NHL:n All Stars Weekendiä ennakoiden uuden jääkiekkovideon jossa änäripelaajien sijasta parrasvaloihin ovat päässeet NHL-joukkueiden ikiomat karvaturrit eli maskotit. Jäällä nähdään muun muassa sellaisia yleisön viihdyttäjiä kuten Columbus Blue Jacketsin 183cm pitkä kirkkaan vihreä Stinger, Colorado Avalanchen berhandilaiskoira Bernie ja Minnesota Wildin karhun ja ketun sekoitus Nordy, jonka otsaan on tatuoitu M-kirjain.

Alla huikea, viime vuonna ennen All Star Gamea kuvattu video Mascot on Ice, jossa jokaisen seuran lastensuosikkihahmot näyttävät miten lätkää pelataan. Maskotit eivät säästele pommejaan toisiaan taklatessaan ja tuuletuksetkin ovat mitä huikeampia. Peli on itseasiassa niin näyttävää, että perinteisen All Star ottelun voisi korvata maskottien vuotuisella yhteenotolla!

NHL:ssä pelataan seuraavan kerran jääkiekkoa oikeiden pelimiesten toimesta ensi yönä yhteensä kahdeksan ottelun voimin. Kierroksen herkkupaloja ovat muun muassa Nashville Predatorsin ja Chicago Blackhawksin kohtaamiset sekä vanha kunnon rivalry Montreal Canadiensin ja Boston Bruinsin välillä. Parhaat kertoimet otteluihin tarjoaa ennen ottelua sekä niiden aikana live-vedon puolella peliyhtiö Unibet.

Lue myös:

NHL-blogi: Armia maalasi – Donskoi häikäisi jälleen

CHL: Kärpät – Lukko 19.1.2016 klo 18.30