VIDEO: Pirates-fani menettää hermonsa vastustajan tasoittaessa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Video
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Kuten jokainen urheilua rakastava ihminen tietää, niin urheilu tarjoaa faneilleen elämän aikana järjettömän suuren tunteiden vuoristoradan. Välillä juhlitaan menestystä ja ollaan onnellisia, mutta usein, liian usein, urheilufanit menettävät spontaanisti hermonsa oman suosikkiurheilijansa tai joukkueen peliesityksiin. Näin kävi myös Yhdysvalloissa vaahtosammuttimen kokoiselle baseballfanille.

Eilen Major League Baseballin virallisella Twitter-tilillä julkaistulla videolla on nähtävissä mitä aidoin reaktio siihen mitä tapahtuu kun oma joukkue on joutumassa ahdinkoon. Pittsburgh Piratesin pikkufanin maailma rusentui kesken ottelun, kun ottelussa takaa-ajan asemassa ollut Washington Nationals tasoitti ottelun tilanteeseen 1 – 1 Daniel Murphyn kunnarilyönnillä, ja tässä pikkuskidin mielipide asiaan:

Ottelu oli todella tasainen eikä siihen tuntunut löytyvän voittajaa millään. Vasta 18 vuoroparissa piraattien Starling Marte löi taululle loppulukemat 2 – 1, mikä oli suurhelpotus myös yhdeksi ottelun tähdeksi nousseelle katsojalle.

 

Kuten sanottua, urheilun seuraaminen on tunteiden vuoristorataa, ja me kaikki olemme kokeneet nämä samat hetket. Sydämesi tulee olemaan vielä monta kertaa kovilla tulevina vuosia pikkukaveri!

Lue myös:

POKEMONIT VALTASIVAT NHL-SEUROJEN PAIDAT

SUOMESTA LÄHTEE RION OLYMPIALAISIIN YLI 50 URHEILIJAA