Pittsburgh Penguins - Washington Capitals 16.1.2014 | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Jatkuuko Pittsburghin hurja pelivire Washingtonin kustannuksella?

Pittsburgh Penguins – Washington Capitals, merkki 1, kerroin 1,80 Bet365

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,80 | 4,00 | 3,75 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jääkiekon NHL:n ottelutarjontaa, Pittsburgh Penguins sekä Washington Capitals iskevät yhteen äärimmäisen mielenkiintoisessa kamppailussa. Itäisessä konferenssissa Pittsburgh Penguins on edelleen luonnollisesti ensimmäisenä, kun taas Washington Capitalsin sijoitus samaisessa konferenssissa on neljäs. Joukkueiden välinen piste-ero tässä vaiheessa on kuusitoista pistettä Pittsburgh Penguinsin eduksi. Kotivoitosta lähdetään ehdottomasti tälläkin kerralla liikenteeseen. Pittsburgh Penguins on periaatteessa kaikilla mittareilla katsottuna Washington Capitalsia edellä. Tilastot eivät valehtele – 152 tehtyä maalia kertoo kaiken olennaisen kotijoukkueen maalintekotaidoista. Pittsburgh Penguinsin yksilötaito on käytännössä NHL:n laadukkainta, vaikka myös Washington Capitalsin kokoonpanosta löytyy useita laadukkaita yksilöitä. Pittsburgh Penguins on pelannut kahta kamppailua yli kaksikymmentä kotiottelua ja niistä Pingviinit ovat saalistaneet yhdeksäntoista voittoa – tuohon ei tarvitse lisätä mitään.

Pittsburgh Penguins on ollut luonnollisesti myös viime aikoina erinomaisessa pelivireessä – viisi edellistä ottelua ovat kotijoukkueelle tuottaneet neljä voittoa! Edellisellä kierroksella Pittsburgh Penguins voitti Calgary Flamesin 1-2 maalein. Pittsburgh Penguins on joutunut itseasiassa pelaamaan kolme edellistä otteluaan vieraissa, mutta tänään kotijoukkue pääsee takaisin Pingviinikannattajien eteen. Pittsburgh Penguins on viime aikoina kärsinyt suurista loukkaantumisongelmista, mutta ensinnäkin Pittsburgh Penguins saattaa tässä ottelussa jäälle saada takaisin James Nealin sekä Chuck Kobasewin sekä toisekseen kotijoukkueen pelivirettä eivät ole loukkaantumiset haitaneet. Pittsburgh Penguinsiltahan sivussa varmuudella edelleen ovat esimerkiksi Paul Martin, Andrew Ebbett, Pascal Dupuis, Brian Gibbons sekä Chris Conner, mutta kotijoukkueen voittokulkua poissaolotkaan eivät tosissaan ole haitanneet.

Washington Capitalsilla on alla kaksi tappiota Buffalo Sabresille sekä San Jose Sharksille, joten siinä mielessä vierasjoukkueen pelivire ei ole tällä hetkellä lainkaan kohdillaan. Seitsemän edellistä ottelua ovat itseasiassa Washington Capitalsille tuottaneet ainoastaan kaksi voittoa, joten siinä mielessä vierasjoukkueen tilanne ei vaikuta lainkaan hyvältä. Washington Capitalsilla on ollut viime aikoina kokonaisuutta ajatellen melko suuria ongelmia maalinteon kanssa. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on pystynyt viimeistelemään ainoastaan yhden maalin. Washington Capitalsillahan käytännössä loukkaantumisia ei ole lainkaan, mutta siitä huolimatta tässä ottelussa on vain yksi selkeä ennakkosuosikki ja se on Pittsburgh Penguins. Joukkueiden viidestä edellisestä kohtaamisesta jokaisella kerralla voitto on mennyt Pittsburgh Penguinsille. Myös tällä kerralla kotijoukkueeseen luottoa löytyy.

Veikkaussivut | Tuomas