3 pohdintaa tulevasta NHL-kaudesta preseason otteluiden perusteella

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Konsta
  • 23/02/2018
Jaa tämä...

NHL harjoitusottelut ovat kiihkeimmillään juuri ennen kauden alkua, kun jokainen joukkue hioo vielä viimeisiä metkuja.

Tässä kolme pointtia joita kannattaa seurata:

Laine, Scheifele sekä Ehlers voi olla NHL:n paras hyökkäystrio

Tulevalla kaudella Winnipeq Jetsillä on tarvittava tulivoima playoffeihin. Siitä saanee kiittää kaikkia pelaajia, mutta etenkin kolmikko Patrik Laine, Mark Scheifele sekä Nikolaj Ehlers on isossa roolissa.  He pystyvät olemaan NHL:n parhain ykköshyökkäysketju, kunhan miehet pidetään erottamattomina. Laine sekä Scheifele johdatti Jetsit voittoon Calgary Flamesia vastaan harjoitusottelussa, kun he tehtailivat yhteensä kolme maalia ja kuusi syöttöpistettä!

Laine osoitti jo ensimmäisellä NHL-kaudellaan, että pyhä Patrik osaa mättää maaleja myös maailman kovimmassa kiekkoliigassa. Tulevalla kaudella meno tulee olemaan vielä kovempaa!

Tässä erittäin kovaa faktaa Scheifelen laukauksien laadukkuudesta:

 

New York Devilsin ja Ottawa Senatorsin trendit eri suuntiin?

Ennen tätä kautta moneen vuoteen ei ole voinut sanoa, että Devils tulee olemaan mielenkiintoinen seurattava. Nyt kuitenkin uudelleen rakennettu nuorten talenttien joukkue laittoi show:n pystyyn voittaessaan Ottawan 8-1.

Yhteensä 16 tehopistettä kuudelta alle kolmekymmentä vuotiaalta on suhteellisen kova suoritus.  Marcus Johanssonin,Pavel Zachan, John Quennevillen, Nico Hischierin, Taylor Hallin sekä Kyle Palmierin yhteen laskettu maalimäärä 6 ja pistemäärä 16.

Pitää muistaa, että Senators pelasi ilman Erik Karlssonia sekä Derick Brassardia jotka molemmat ovat loukkaantuneita.

 

Auston Matthews jatkaa siitä mihin viime kaudella jäi

2016 varaustilaisuuden ensimmäinen varaus , vuoden tulokaspalkinnon lunastaja, modernin ajan ensimmäinen pelaaja, joka on tehnyt neljä maalia ensimmäisessä NHL-ottelussaan.. Riittäisihän näitä ylistyssanoja, mutta asiaan.

Auston Matthews aloittaa toista kauttaan Toronto Maple Leafsissa. Jo harjoitusottelussa hän taiteili hattutempun. Viime viikolla kaksi kymmentä täyttäneelle Austonille 40 maalin kausi ei ole utopistinen ajatus.  Matthews saa kaiken näyttämään niin helpolta: