Portland Trailblazers - Charlotte Bobcats 5.3.2013 | NBA

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/04/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Charlotte jyrän alle Portlandin vieraana?

Portland Trailblazers – Charlotte Bobcats (+13,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,06 | 10,00 

Läntisen konferenssin kymmenentenä oleva Portland Trailblazers isännöi vieraaksi saapuvaa Charlotte Bobcatsia. Vierasjoukkue löytyy tällä hetkellä itäisen konferenssin viimeiseltä sijalta. Kyseessä on NBA:n kamppailu, jossa on vain yksi suursuosikki. Portland Trailblazers on joukkueista huomattavasti laadukkaampi ja samalla toisekseen Portland omaa merkittävän kotiedun. Portland on tosiaan hankala voittaa kotonaan. Edellisessä kotiottelussaan Portland voitti 109-94 numeroin Minnesota Timberwolvesin.

Portland on kahdeksaan edelliseen kotiotteluun kärsinyt vain kaksi tappiota! Portland on ilman muuta yksi liigan kotiriippuvaisimmista joukkueista. Vieraissahan Portlandilla on huomattavasti hankalampaa, sillä juuri vieraissa Portland on yleensä se joukkue, joka kentältä poistuu tappio niskassaan. Charlotte Bobcatsilta kukaan ei odottanut ennen kauden alkua mitään ja samallahan kymmenen edellistä ottelua ovat tuottaneet Charlottelle yhden voiton. Edellisessä ottelussaan Charlotte hävisi 119-83 numeroin Sacramento Kingsia vastaan.

Charlotte on voittanut kauden aikana kuusi vierasottelua ja seitsemättä vierasvoittoa tuskin tässä on tiedossa. Kotivoitto on erinomainen valinta tasoituksella vetokupongille. Kohteessa tasoitus on merkittävä, mutta Charlotten voittoon ei uskota todennäköisesti edes joukkueen keskenkään. Rumat lukematkaan eivät olisi yllätys.

Veikkaussivut | Tuomas