Portland Trail Blazers - San Antonio Spurs 13.5.2014 | Portlandin olisi herättävä

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 05/12/2014
Jaa tämä...

Portlandia uhkaa putoaminen suoraan neljässä ottelussa

Vihje lyhyesti

– San Antonio on kolme kertaa peräkkäin jyrännyt Portlandin selvästi. Spurs on ollut energisempi eikä Portland ole osannut vastata. Spurs pääsi vireeseen edellisen kierroksen seitsemännessä ottelussa Dallasia vastaan. Sen jälkeen Spurs on pelannut kovalla intensiteetillä

– Spursin Parker on ollut kentällä erinomainen. Portlandin Aldridge ei ole ollut sama dominoiva pelaaja kuin sarjassa Houstonia vastaan. Portlandin vaihtopenkki on ollut kehno Mo Williamsin loukkaantumisen jälkeen. Viime pelissä Trail Blazersin penkki teki vain kuusi pistettä.

– Ottelusarja on menossa selvästi Spursille, koskaan aiemmin ei joukkue ole NBA:ssa hävinnyt oltuaan 0-3 tappiolla.

– Portland ei ole niin huono että sen pitäisi hävitä suoraan neljässä pelissä. Sen kertoimet ovat nousseet, Spurs on nyt selvä suosikki, vaikka ottelu on Portlandissa. Jos tämä ottelu olisi pelattu vaikka viikko sitten, niin kertoimet olisivat hyvin toisenlaiset. Portlandin voitosta saa nyt 2.50, edellisessä ottelussa Portlandin voittokerroin oli vielä vain 1.85.

Vihje: Portland, kerroin 2,50 Bet365

 

 

Lähtökohdat otteluun

Ennen ottelusarjan alkua San Antonion ja Portlandin kohtaamisista odotettiin tasaisempaa taistoa ja mahdollisesti seitsemän ottelua. San Antonio on kuitenkin jyrännyt Portlandin jo kolmesti. Piste-erot ovat olleet joka ottelussa suuret. Ensimmäisessä ottelussa Spurs voitti 116-92, toisessa 114-97 ja kolmannessa Portlandin kotikentällä 118-103. Trail Balzers pelaa tästedes selkä seinää vasten.

Edellisellä kierroksella San Antonio oli pulassa Dallas Mavericksia vastaan, voittoon tarvittiin kaikki seitsemän ottelua. Portland kukisti Houstonin kuudessa, varsinkin ensimmäisissä otteluissa Portland dominoi Houstonia vastaan. Nyt sillä ei ole ollut aseita Spursin voittamiseen.

Spursin Tony Parker ja Boris Diaw totesivat haastattelussa, että Dallas-sarjan venyminen seitsemänteen otteluun saattaa olla San Antonion vireen syy. Joukkue pelasi kerrasta poikki -kamppailun, jossa ei enää ole varaa lepsuiluun, ja sama tiukka, energinen peliasenne on kantanut siitä eteenpäinkin.

San Antoniolla on historia tukenaan. Yksikään joukkue ei NBA:ssa ole hävinnyt pudotuspelisarjaa oltuaan ensin 3-0 johdossa. Viimeinen joukkue, joka on siirtänyt ottelusarjan seitsemään otteluun oltuaan ensin 0-3 tappiolla on juuri Portland. Vuonna 2003 se teki tämän Dallasille, häviten sitten kuitenkin ratkaisevan kamppailun.

Ennen ottelusarjaa odotettiin, josko Spursin Parker sekä Portlandin Aldridge jatkavat hienoa pelivirettään. Tony Parkerin ote on pitänyt, kolmannessa ottelussa Portlandia vastaan hän teki 29 pistettä. Parker on nyt tehnyt 29 pistettä tai enemmän kolmessa neljästä viimeisestä play off -ottelusta. Viime ottelussa Portlandia vastaan Parker teki 20 pistettä jo ensimmäisellä puoliajalla.

Portlandin Aldridge ei ole ollut lähelläkään sitä, miten hän dominoi Houstonia vastaan. Tuossa sarjassa Aldridgen pistekeskiarvo oli lähes 30. Spursia vastaan Aldridge on tehnyt 32, 16 ja 21 pistettä.

Portlandia on haitannut takamies Mo Williamsin loukkaantuminen. Williams on ollut erinomainen vaihtomies ykköstakamies Lillardille. Edellisessä ottelussa Portlandin vaihtopenkki teki vain kuusi pistettä.

 

Perustelut vihjeelle 

Portland ei ole niin paljon huonompi kuin San Antonio, että sen pitäisi hävitä sarja suoraan 4-0. Joukkue ei ole päässyt Spursin energian tasolle, mutta ratkaiseva ottelu kyllä pakottaa joukkueen pelaamaan kovalla intensiteetillä. Markkinat ovat reagoineet kovasti kolmeen edelliseen otteluun. Jos tämä peli olisi ottelusarjan ensimmäinen, niin Portland olisi takuulla kotikentällään suosikki. Nyt Trail Blazersin kerroin on 2.50 ja se on ylikerroin.

Vihje: Portland, kerroin 2,50 Bet365  

 

Veikkaussivut | Anssi