PSG - Anderlecht 5.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

Jyrääkö PSG belgialaisryhmän toistamiseen?

PSG – Anderlecht (+2), merkki 1, kerroin 
PSG – Anderlecht (+3), merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,12 | 7,50 | 26,00 

 

 

Ranskan liigan jättiläinen, PSG saa vieraakseen Anderlechtin. Belgiasta vieraaksi saapuva ryhmä lähtee tähänkin otteluun selkeänä altavastaajana. PSG johtaa tätä lohkoa puhtaalla pelillä, sillä PSG ei ole menettänyt vielä ensimmäistäkään pistettäkään. Kyseessä on jalkapallon Mestarien liigan ottelutarjontaa. Nyt vieraaksi saapuva Anderlecht ei tule tätä menoa taistelemaan edes lohkon kolmannesta sijasta. Anderlechtin kolmen ottelun saldo on tähän mennessä kolme tappiota, 0-10 maalierolla! PSG voitti viikonloppuna Ranskan liigassa Lorientin 4-0 maalein ja puolestaan PSG voitti Anderlechtin joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa vaatimattomasti 0-5 maalein. Jokainen varmasti tietää, että mitä PSG:n hyökkäys Zlatan Ibrahimovicin johdolla sai tuolloin aikaan.

PSG:tä ollaan syytetty joukkueeksi, mikä ollaan kasattu vain rahalla, mutta nyt voidaan sanoa, että PSG on joukkue isolla iillä. PSG on tehnyt maaleja siihen tahtiin oikeastaan illasta toiseen, että samanlaisella tehokkuudella PSG:llä on vielä kaikki mahdollisuudet edetä Mestarien liigassa tällä kaudella erittäin pitkälle. Mikäs siinä on kotijoukkueen kannattajana olla, kun on Zlatan Ibrahimovicin kaltaisia yksilöitä joukkueessa. PSG on voittanut viidestä edellisestä kotiottelustaan neljä ja näissä neljässä viime ottelussa PSG on tehnyt maaleja seitsemäntoista kappaletta. Omissa verkot eivät ole puolestaan heiluneet kertaakaan. Lievästi sanottuna PSG on esiintynyt vakuuttavasti.

Anderlecht osoitti kaiken olennaisen joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa. Tasoero joukkueiden kohdatessa ensimmäisen kerran oli aivan valtava PSG:n eduksi ja nyt tuo tasoero tulee todennäköisesti vielä vain näkymään selkeämmin ja selkeämmin. On jossain määrin jopa todennäköistä, että PSG tulee tänään ratkaisemaan tämän ottelun ensimmäisellä puoliajalla. PSG on ollut tässä lohkossa täysin omaa luokkaansa, joten kaiken järjen mukaan ranskalaisryhmä tulee jatkamaan siitä mihin kotijoukkue jäi viime viikonloppuna ottelussa Lorientia vastaan. Ei tässä pitäisi olla Anderlechtilla minkäänlaisia mahdollisuuksia.

Veikkaussivut | Tuomas