PSG - Barcelona 2.4.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 04/01/2013
Jaa tämä...

Onko PSG sittenkään valmis tosissaan haastamaan Euroopan jättiläistä?

PSG – Barcelona, merkki 2, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 4,60 | 3,80 | 1,75 

Jalkapallon Mestarien liigaa, puolivälierät saadaan tänään käyntiin. Ranskassa oman taistelunsa välieräpaikasta aloittavat PSG sekä vieraaksi saapuva espanjalainen Barcelona. Kyseessä on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista ottelupareista näissä puolivälierissä. Lähtökohtaisestihan ilman muuta PSG on käyttänyt rahaa pelaajiin älyttömästi, mutta mitä sitten – kysymys kuuluu, että kuinka PSG pystyy tosissaan haastamaan eurooppalaista huippuseuraa? On selvää, että PSG:llä on rahaa vaikka muille jakaa, mutta sillähän ei tee tässä kohdassa yhtään mitään. 

Barcelona on joukkueista selkeästi laadukkaampi, vaikka PSG onkin napannut useita huippupelaajia riveihinsä. David Beckham on edellisin hankinta ranskalaisten kokoonpanoon. Hieno asia Barcelonan kannalta on se, että Barcelona voi keskittyä täysin Mestarien liigaan – Espanjan liigassa Barcelona on ollut täysin ylivoimainen. Espanjan liigan suhteen Barcelonalla ei ole mitään hätää. Esimerkiksi Real Madrid on sarjataulukossa jäänyt kauaksi Barcelonasta.

Barcelona osoitti viimeksi AC Milania vastaan kotonaan pystyvänsä nousemaan erittäin tiukoista tilanteista lopulta voittoon asti! Monethan luulivat, että Barcelonan matka olisi katkennut italialaisia vastaan, mutta niin vain Barcelona voitti kotonaan toisen osaottelun peräti 4-0 maalein ja näin eteni jatkoon.

Nyt tosissaan katsotaan se, että kuinka PSG pystyy haastamaan eurooppalaisen jättiläisen – se on vähintäänkin suuri kysymysmerkki! Materiaalihan PSG on tosiaan ilman muuta hyvää luokkaa jopa tähän kovaan kilpailuun, mutta siltikin Barcelona on suursuosikki etenemään otteluparista jatkoon. Kotonaan PSG:llä on yllätysmahdollisuudet huomattavasti paremmat kuin vieraissa, mutta Barcelonaa on silti syytä lähteä pelaamaan.

Veikkaussivut | Tuomas