KUVAT: PSG-tähti lomalla Lapissa

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: AFP
  • 16/04/2018
Jaa tämä...

Brasilian maajoukkueen ja Ranskan Ligue 1 – joukkueen Paris Saint-Germainin puolustuksen luottoratsu Thiago Silva lomailee parasta aikaa perheineen Lapissa.

Thiago Silva ja hänen vaimonsa Isabele on ladannut kuvien jakopalvelu Instagramiin lukuisia kuvia lomaltaan. Kuvissa esiintyvät myös pariskunnan pojat Isago ja Iago. Perhe näyttääkin tutustuneen Suomessa niin moottorikelkalla ajeluun, koiravaljakon kyydissä istumiseen ja Rovaniemen Sinetän kylässä sijaitsevan Arctic Snowhotellin jääbaarin vodka tarjontaan.

Meus amores com frio pra sempre hahaha #ISAGO #IAGO

Kuva, jonka Thiago Silva (@thiagosilva_33) julkaisi

Meus amores que saudades , amo vocês !!! @belle_silva #ISAGO #IAGO

Kuva, jonka Thiago Silva (@thiagosilva_33) julkaisi

Ice bar? #amazing

Kuva, jonka @belle_silva julkaisi

Brasilialainen, topparin paikalla pelaava, Silva on edustanut PSG:tä vuodesta 2012 asti. Ennen Ranskan pääkaupunkiin siirtymistä mies edusti Italian Seria A:ssa pelaavaa AC Milania. 31 – vuotias Silva on ollut jokaisen edustamansa joukkueen luottopelaaja ja kantanut kapteenin nauhaa niin maajoukkueessa kuin molemmissa seurajoukkueissakin.

Tällä hetkellä PSG kamppailee Mestarien liigan pudotuspeleissä Valioliigaseura Chelseaa vastaan. Ranskalaiset voittivat oman kotikamppailunsa 2 – 1, ja lähtevät hienoisessa etulyöntiasemassa Lontoossa 9. maaliskuuta pelattavaan toiseen osaotteluun. PSG:n kannalta täytyy toivoa, ettei Silva kolo itseään Suomessa lomaillessa ja vodkaa hörppiessä.

Lue myös:

VIDEO: Flyers-maalivahdilta yksi kauden komeimmista torjunnoista

VIDEO: Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjällä hieno kahden maalin ilta

BONUS 100€ ja 70€ ilmaisvetoina
Avaa pelitili nyt!
Pelaa