Puola - Bulgaria 24.9.2013 | Lentopallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/03/2018
Jaa tämä...

Eteneekö Puola vai Bulgaria kohti puolivälieriä?

Puola – Bulgaria, merkki yli 186,5 pistettä, kerroin 

Bet365:sen kertoimet otteluun 1,80 | 1,90 

 

 

Lentopallon EM-kilpailuiden pudotuspelit käynnistyvät tänään, näiden neljän ottelun voittajat tulevat pelaamaan itsensä puolivälieriin. Lähtökohtaisesti tasaisin kohtaaminen tullaan käymään Puolan sekä Bulgarian välillä. Molemmat joukkueet ovat liikenteessä tässäkin turnauksessa laadukkaalla kokoonpanolla. Puola voitti kaksi ottelua kolmesta alkulohkossa, mutta suoraa jatkopaikkaa puolivälieriin se ei tuonut. Puola voitti viimeiseksi jääneessä lohkovaiheen ottelussa Slovakian helpohkosti 1-3 numeroin.

Bulgariallehan arpaonni ei ollut lainkaan hyvää tasoa, sillä Bulgaria arvottiin samaan lohkoon esimerkiksi Venäjän sekä myös Saksan kanssa. Bulgaria onnistui voittamaan vain yhden ottelun alkulohkossa, mutta toisaalta jatkopaikka ei oikeastaan missään vaiheessa ollut vaarassakaan. Bulgaria pelasi erittäin tasaisen kohtaamisen Saksan kanssa, mutta hävisi sen lopulta 3-2 lukemin. Venäjääkin vastaan Bulgaria pystyi haastamaan hallitsevan Maailmanliigan voittajan hyvin.

Joukkueiden välinen perustasoero on täysin olematon ja nyt tiedossa tuleekin olemaan erittäin tasainen kohtaaminen. Bulgaria on ollut aikaisemmilla kerroilla Puolalle erittäin vaikea vastustaja, mutta nyt näin suurten panosten ottelussa tuolla tilastollakaan tuskin tulee juurikaan merkitystä olemaan. Bulgaria voitti heinäkuussa unohtumattoman taistelun juuri Maailmanliigassa 3-2 numeroin, joten Puolalla on nyt näytönpaikka antaa Bulgarialle takaisin samalla mitalla.

Veikkaussivut | Tuomas