Puola - Espanja 8.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/08/2013
Jaa tämä...

Joutuuko Puola toteamaan iltapäivän kamppailussa Espanjan paremmakseen?

Puola (+17,5 pistettä) – Espanja, merkki 2, kerroin 

Betsafen kertoimet otteluun 12,00 | 1,03 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, iltapäivän ottelussa Puola joutuu pahimpaan mahdolliseen testiin kohdatessa vastaan asettuvan Espanjan. Kyseessä on molemmille joukkueille neljäs ottelu tässä turnauksessa. Puola on tähän mennessä saalistanut pelkkiä tappiota, kolme ottelua ovat tuottaneet kolme kirvelevää häviötä, joten Puolan tilanne on tässä vaiheessa erittäin hankala. Espanja on puolestaan kolmesta ottelustaan napannut kaksi voittoa, ainoastaan Slovenia venyi jättiyllätykseen Espanjaa vastaan toisella kierroksella.

Materiaaliltaan Espanja on tämän turnauksen suurin mestarisuosikki yhdessä Ranskan kanssa, tasoero Puolaan on yksinkertaisesti aivan valtava! Puola ei ole vielä onnistunut avaamaan voittotiliään heikompia joukkueita kuten esimerkiksi Kroatiaa tai Tsekkiä vastaan, joten lähtökohtaisesti Puola joutuu nyt lähes mahdottoman tehtävän eteen. Vertailuna voidaan käyttää sitä, että Espanja voitti itseasiassa juuri eilen Tsekin 60-39 numeroin.

Espanja pelasi kesän aikana harjoitusotteluissaan erinomaisesti, joten espanjalaisten valmistautuminen tähän turnaukseen on sujunut hienosti. Espanja on ehdottomasti suurin suosikki voittamaan EM-mestaruuden, mutta joka tapauksessa kaiken kaikkiaan tässä ottelussa on vain yksi suuri suosikki. Voi hyvin olla, että mikäli Puola ei pysy Espanjan vauhdissa ensimmäistä neljästä pidempää, tiedossa saattaa olla rumatkin lukemat.

Veikkaussivut | Tuomas