Putous finaalin vedonlyönti

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Vuoden sketsihahmo-kilpailu huipentuu lauantaina.

 

Lauantai-iltana television ääreen MTV3-kanavalle kertyy jälleen yli miljoona katsojaa, kun huippusuositun Putouksen 3. tuotantokauden Vuoden sketsihahmo-kilpailu huipentuu.

Tämän vuoden sketsihahmo-kilpailun finaalissa ovat tällä kertaa Aku Hirviniemen luoma Sorvankylän seurakunnan pastori Usko Eevertti Luttinen, sekä ensimmäistä kauttaan Putouksessa näyttelevän Armi Toivasen esittämä Leena Hefner o.s. Herppeenluoma.

Lauantainen finaali löytyy myös mm. Betsafen, Nordicbetin ja Unibetin lisoilta. Kullakin vedonlyöntiyhtiöllä selkeähkö suosikki on Usko Eevertti Luttinen, joten jos tästä on eri mieltä, niin vetoa kannattaa lyödä Leena Hefner o.s. Herppeenluoman puolesta. Korkeimman tarjouksen Hefnerille antaa , jonka kerroin on 3,20.

Ilta-Sanomien kyselyn mukaan Uskon voittoon uskovat 60 %, joten ero ei ole suuri. Kyselyyn on vastannut tätä kirjoittaessa reilut 11 000 ihmistä.

Jos edellä mainitun kyselyn kanssa on yhtä mieltä, tai uskoo Uskon voittoon, niin parhaimman kertoimen tälle antaa , jonka kerroin Sorvankylän pastorille on 1,37.

Putouksen peliajat sulkeutuvat Betsafella ja Unibetilla lauantaina klo 19.30, juuri kun lähetys pyörähtää käyntiin. Nordicbetilla kohteet menevät puolestaan umpeen jo tuntia aikaisemmin.