Sam Querrey - Tommy Haas 7.10.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 10/07/2013
Jaa tämä...

Syöttääkö Sam Querrey kokeneen saksalaisen nurin Shanghaissa?

Sam Querrey – Tommy Haas, merkki 2, kerroin 

Sportingbetin kertoimet otteluun 2,25 | 1,57 

 

 

ATP-tennistä Shanghaista, ensimmäisen kierroksen ottelussa vastakkain asettuvat Yhdysvaltojen Sam Querrey sekä Saksan Tommy Haas. Sam Querrey pelasi viime viikolla hyvän turnauksen Pekingissä, sillä Sam Querrey löysi itsensä kolmannelta kierrokselta pelaamasta ottelua Novak Djokovicia vastaan. Tommy Haas hävisi Pekingissä jo avauskierroksella yllättäen Lleyton Hewittiä vastaan. Sam Querreyn ehdoton ykkösase on yhdysvaltalaisen erinomainen ykkössyöttö, mutta valitettavasti liikkuminen Sam Querreyllä on huomattavasti heikompaa laatua kuin esimerkiksi tänään vastaan asettuvalla Tommy Haasilla.

Tommy Haas on kokenut kaikki mahdolliset ja mahdottomat loukkaantumiset, mutta edelleen Tommy Haas on käsittämättömän hyvässä pelivireessä! Tommy Haas tunnetaan fantastisena nurmipelaajana, mutta oikeastaan saksalainen pärjää alustalla kuin alustalla. Tommy Haasin suurimmat aseet ovat vahvat syötöt sekä erinomainen rystylyönti. Sen kanssa Tommy Haas omaa realistiset mahdollisuudet haastaa turnauksessa kuin turnauksessa oikeastaan kenet tahansa. Tommy Haas oli itseasiassa lähellä Cincinnatin Masters -turnauksessa yllättää Roger Federerin ja puolestaan US Openissakin Tommy Haas voitti kaksi ensimmäisen kierroksen otteluaan suoraan kolmessa erässä.

Molemmat pelaajat ovat sinänsä hyvin samanlaisia, mutta liikkuminen pelaajilla on täysin erilaista luokkaa. Kahden hyvän syötön omaavan kohtaamisessa napataan vetokupongille se pelaaja, joka on monipuolisempi. Tässä tapauksessa se on ehdottomasti Tommy Haas. Pienet asiat tulevat ratkaisemaan ottelun voittajan, mutta lähtökohtaisesti Tommy Haas on ehdottomasti suosikki sen nappaamiseen.

Veikkaussivut | Tuomas