Sam Querrey - Lleyton Hewitt 13.6.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 25/03/2018
Jaa tämä...

Huikean syötön omaava Sam Querrey haastaa kokeneen australialaisen.

Sam Querrey – Lleyton Hewitt, merkki yli 23,5 peliä, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 1,95 | 1,83 

ATP-tennistä Queen’sistä, päivän yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Yhdysvaltojen Sam Querreyn sekä Australian Lleyton Hewittin kohdatessa toisensa. Sam Querrey voitti toisen kierroksen ottelussaan eilen Aljaz Bedenen 2-1 numeroin, Lleyton Hewitt puolestaan jopa murskasi 2-0 lukemin Grigor Dimitrovin. Lleyton Hewitt on pelaamassa aivan upeaa turnausta, Lleyton Hewitt on kokenut maailman kaikki mahdolliset loukkaantumiset, mutta jos joku väittää, että australialaisen ura on ohi, se on täysin väärässä! Lleyton Hewitt tosiaan nappasi eilen jopa todella helposti voiton erittäin yllätysvalmista Grigor Dimitrovia vastaan.

Sam Querreyn syöttö on koko ATP-kiertueen parhaimmistoa ja näin ollen ottelussa montaa syötönmurtoa ei tulla näkemään! Lleyton Hewittin syöttö ei ole todellakaan samaa tasoa kuin yhdysvaltalaisen, mutta kovaan kierteeseen perustuvaa syöttöä ei ole helppoa murtaa. Sen huomasi samalla esimerkiksi eilen myös Grigor Dimitrov.

Ottelu on ehdottomasti potentiaalinen kolmieräinen kamppailu ja kyseessä onkin vetokupongille todennäköisesti päivän paras kohde. Ehdottomasti on syytä olettaa, että tiedossa on äärimmäisen tasainen sekä tiukka kohtaaminen. Sam Querrey pelaa täysin syöttönsä varassa, joten yhdysvaltalainen ei voi syöttöään menettää kertaakaan.

Veikkaussivut | Tuomas