Raheem Sterlingin Mercedes-Benz löytyi Lontoosta pahasti kolaroituna!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Teemu
  • Kuva: Twitter
  • 08/11/2015
Jaa tämä...

Eurooppalaisen jalkapalloilun huippusarja Englannin Valioliiga käynnistyi viime viikonloppuna rytinällä. Ja erityisesti Manchester Cityn Raheem Sterlingin kohdalla kausi alkoi kirjaimellisesti rytinällä…

20 – vuotiaan englantilaisen supertähden Raheem Sterlingin auto löytyi viikonloppuna kadunpielestä pahasti kolaroituna. 125 000 £ arvoisen Mercedes-Benz C 63 AMG:n kerrotaan lojuneen rujosti vaurioituneena peräti neljä päivää Lontoon kaduilla ennen kuin asiaan kiinnitettiin huomioita, ja toimitettiin Manchesteriin korjattavaksi.

Englantilaiset lehdet osasivat kertoa myös, että auton molemmat airbagit ovat lauenneet, joten kyseessä ei varmastikaan ole ollut mikään kevyt törmäys. Sterlingin itse kerrotaan keskittyneen intensiivisesti treenaamiseen uuden seuransa kanssa Manchesterissä, eikä hän ole ollut lähelläkään Lontoota kolarin aikoihin. Esimerkiksi jalkapallojulkaisu 90min, tietää kertoa että Sterling olisi lainannut valkoista urheilu-autoon kaverilleen, joka olisi törmäyksen takana. Ja jotta tabloidit saisivat lisää reviteltävää, niin autosta löytyi kaiken lisäksi pari pulloa ilokaasu.

Sterling törttöillyt ennenkin

49 miljoonalla punnalla Liverpoolista Cityyn siirtynyt Sterling on törttöillyt ilokaasun kanssa aiemminkin tänä vuonna. Mies veti muun muassa huhtikuussa päänsä sekaisin kyseisellä aineella, koko touhun päätyessä videolle. Ilokaasu ei ole Englannissa laiton päihde, mutta esimerkiksi Liverpool-Manageri Brendan Rodgers totesi keväällä että ”Minun näkökulmastani ilokaasun käyttäminen on jotain sellaista mitä ei pitäisi tehdä jos on urheilumaailman huipulla.” Rodgers totesi tuolloin myös käsittelevän asiaa kahden kesken Sterlingin kanssa.

Kesken siirtosaagan Liverpoolin harjoituksista kieltäytyneen Sterlingin uusi manageri Manuel Pellegrini ei ole ottanut vielä kantaa tuoreeseen kohuun. Ei olisi kuitenkaan yllätys jos Pellegrini käskisi Valioliigahistorian kalleinta pelaajaa miettimään jatkossa kenelle lainaa yli 170 000 euron autoaan…

Tiistai-iltana pelataan Super Cupin ottelu Barcelonan ja Sevillan välillä. Peliyhtiö Nordicbet on vahvasti mukana Super Cupin tapahtumissa. Lue ottelusta vihje tästä.

Lue myös:

Manchester City vahvistumassa Kevin de Bruynella!

HJK luopunut floppihyökkääjästään, seuraan uusi maalivahti!

nordicbet-valioliiga-790