VIDEO: Raju kolari lähellä testipätkällä - Traktori keskellä tietä | MM-ralli

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Antti
  • Kuva: AFP
  • 07/10/2015
Jaa tämä...

Selvittiin säikähdyksellä

Belgialainen rallikuski Thierry Neuville koki vaarallisen tilanteen Saksassa, jossa mies on parhaillaan valmistautumassa kauden ensimmäiseen asfalttiralliin.

Tie pitäisi olla suljettu testien ajaksi, mutta silti paikallinen traktorikuski oli päättänyt ylittää tien juuri testien aikaan. Hyundai-kuski ajoi tilanteeseen luonnollisesti kovalla vauhdilla, mutta sai autonsa pysäytettyä juuri ennen traktoria. Myös traktorikuski onnistui peruuttamaan pois tieltä yllättävän nopeasti. Tilanteessa oli raju kolari lähellä, sillä Neuvillella oli vauhtia noin 150 km/h.

Hurjan näköinen tilanne tallentui myös videolle, joka on kuvattu tien sivusta. Belgialainen muistutti tapahtuman jälkeen, että myös tällä tasolla on aina olemassa vaara, että tiellä on jotain sinne kuulumatonta.

– Tiukoista turvatoimista ja ammattimaisista järjestysmiehistä huolimatta vaara on yhä olemassa. Jopa korkeimmalla sarjatasolla, Neuville twiittasi tapahtuneesta.

Saksan MM-ralli on kauden yhdeksäs kilpailu, mutta sitä ennen ajetaan vielä legendaarinen Suomen MM-ralli, joka kisataan 30.7. – 2.8. Toivottavasti täällä järjestelyt on hieman paremmin hoidettu kuin Saksassa.

Katso tilanne tästä!

Tänään nähdään Veikkausliigassa huippukamppailu, kun RoPS iskee yhteen HJK:n kanssa. Veikkaussivut tarjoaa vihjeen muun muassa tähän huippumatsiin!

Lue myös:

Fifa päivitti ranking-listaansa – Suomi tippui 12 sijaa alaspäin!
Argentiinassa kohistaan: Messi jättämässä maajoukkueen?

betsson tennis riskitön