Ranska - Liettua 22.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 23/03/2018
Jaa tämä...

Juhliiko Ranska EM-mestaruutta Liettuan kustannuksella?

Ranska – Liettua, merkki 1, kerroin 

William Hillin kertoimet otteluun 1,73 | 2,15 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ottelutarjontaa, hieno urakka tulee päättymään tänään finaaliin Ranskan saadessa vastaansa Liettuan. Heti alkuun voidaan todeta, että Ranskahan ei ole vakuuttanut tässä turnauksessa missään vaiheessa. Ranska on hävinnyt turnauksen aikana useammankin ottelun, mutta toisaalta Ranska on ehtinyt voittamaan juuri ne oikeat ottelut. Välierässä Ranska nousi upeaan voittoon Espanjaa vastaan ja viimeistään se ottelu osoitti sen, että Ranska on ehdottomasti selkeä suosikki voittamaan EM-mestaruuden. Liettua murskasi välierässä Kroatian rumin lukemin, mutta on todettava, että Kroatia oli jostain syystä liikenteessä hyvin jopa haluttomalla ja mauttomalla ilmeellä.

Liettuahan on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan jokaisen, mutta toisaalta heti perään voidaan todeta, että Liettuan otteluohjelma on ollut Ranskan otteluohjelmaa helpompi! Liettua murskasi Ranskan jatkolohkon ottelussa, mutta siitä on turhaa tehdä tässä vaiheessa johtopäätöksiä. Ranskalle tämä oli juuri yksi niistä otteluista, mistä ei ”tarvinnut” napata voittoa. Ranska on aina laittanut kentälle parastaan, kun on ollut pakko voittaa. Ranskahan suorastaan jyräsi puolivälierässä Slovenian ja välierässä tosissaan Espanja ei onnistunut pysäyttämään ranskalaisten hienoa virettä.

Liettualle on tietenkin upea asia se, että joukkue on ensinnäkin selviytynyt näin hurjatasoisessa EM-lopputurnauksessa finaaliin asti. Liettualta ei voida ottaa mitään pois, mutta Ranskan yksilötaito on ehdottomasti niin hirveää tasoa, että tässä turnauksessa ”mielialajoukkueena” tunnettu Ranska on suosikki mestaruuden voittamiseen. Otteluhan näytetään suorana YLEllä, joten illalla siispä tarjotaan huippukorista suorana lähetyksenä.

Veikkaussivut | Tuomas