Ranska - Saksa 4.9.2013 | Koripallon EM-kilpailut

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 09/04/2013
Jaa tämä...

Jyrääkö Ranska EM-avauksessa alleen heikon Saksan?

Ranska – Saksa (+15,5 pistettä), merkki 1, kerroin 

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,06 | 10,00 

 

 

Koripallon EM-kilpailuiden ensimmäisen pelipäivän ottelutarjontaa, Ranska saa vastaansa Saksan. Tässä lohkossa muut joukkueet ovat Belgia, Ukraina, Israel sekä Iso-Britannia. Lienee jokaiselle selvää jo tässä vaiheessa, että tässä lohkossa on vain yksi suuri suosikki ja se on tietenkin Ranska. On todettava, että Ranska ei harjoitusotteluissaan vakuuttanut, mutta harjoitusottelut ovat harjoitusotteluita eivätkä mitään muuta. Saksa on tämän lohkon toiseksi vahvin ryhmä ennen Israelia, mutta tasoero Ranskan sekä Saksankin välillä on aivan valtava.

Ranska juhli viime EM-kilpailuiden päätteeksi hopeasijaa, joten nyt Ranskalla on varmasti tavoitteena vain ja ainoastaan mestaruus. Ranskan pahin kilpailija on tietenkin Espanja ja heti ylemmässä keskikastissa aina yllätysvalmis Liettua. Ranskan osalta tilanne on mielenkiintoinen, sillä Espanjaltahan on sivussa muutamia äärimmäisen tärkeitä pelaajia. Ranskalle on siispä tärkeää hoitaa nämä etukäteen helpoiksi arvioidut vastustajat suhtkoht nopeasti ja selkeästi. 

Saksa ei juhlinut kesän aikana harjoitusotteluissa yhtään sen enempää kuin Ranskakaan, joten Saksallakaan valmistautuminen ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Saksa tulee olemaan tässä lohkossa todennäköisesti toisena, mutta Ranskaa vastaan mahdollisuudet ovat erittäin vähissä. Ranska on suuri suosikki.

Veikkaussivut | Tuomas