Milos Raonic - Jo-Wilfried Tsonga 13.3.2013 | Tennis

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 18/04/2018
Jaa tämä...

Superlahjakas Raonic seuraavaksi Tsongan kimppuun.

Milos Raonic – Jo-Wilfried Tsonga, merkki 1, kerroin 
Milos Raonic (+2,5 peliä) – Jo-Wilfried Tsonga, merkki 1, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,40 | 1,55 

ATP-tennistä Yhdysvalloista, tänään tiedossa on useita huippuotteluita! Kanadan nuori Milos Raonic kohtaa omassa ottelussaan Ranskan Jo-Wilfried Tsongan. Kerroinasettelu kohteessa on hieman erikoinen, sillä Milos Raonic omaa kaikki asiat, joita vaaditaan huippupelaajalta. Raonic voitti eilen aina vaarallisen Kroatian Marin Cilicin kolmessa erässä ja nyt tiedossa on hyvin samanlainen ottelu. Myös Jo-Wilfried Tsonga pelaa paljon syöttönsä varassa, aivan kuten niin tekee myös juuri Cilic tai itseasiassa myös nuori kanadalainenkin. Raonicilta on odotettu jo kauan läpimurtoa Grand Slam -tasolla, sitä ei ole vielä tullut, mutta tällä kaudella sen luulisi toteutuvan.

Milos Raonic omaa erinomaisen syötön ja on ihan sen turvin Raonic on erittäin vaikea voitettava näille TOP-10 pelaajille. Lisäksi on syytä todeta, että Tsonga pelasi eilen erittäin vaikean ottelun Yhdysvaltojen Mardy Fishia vastaan. Fish pilasi ottelussa mahdollisuutensa, sillä esimerkiksi toista erää Fish johti jo tuplamurrolla.

Montaa syötönmurtoa ottelussa ei tulla näkemään, joten tiebreakeja on hyvinkin todennäköisesti tiedossa. Toinen erinomainen valinta otteluun on yli -vaihtoehto, sillä se hyvinkin voi myös toteutua. Joka tapauksessa Raonicille tarjotaan erinomaisia kertoimia ja ne on syytä ottaa mukaan vetokupongille.

Veikkaussivut | Tuomas