Ristolaisen NHL-debyytti hyvin lähellä! | NHL

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 17/04/2018
Jaa tämä...

Buffalo Sabres avaa kautensa keskiviikkona. Tuolloin Rasmus Ristolainen voi hyvinkin pelata uransa ensimmäisen NHL-ottelun.

Buffalo Sabresin tuore varaus Rasmus Ristolainen on esiintynyt vahvasti joukkueensa harjoitusleirillä. Treenikauden päättäneessä harjoitusottelussa nuorukainen iskettiin Sabresin ykköspakki Christian Ehrhoffin vierelle.

Ristolainen takoi minuutteja myös joukkueen ykkösylivoimassa. Ottelun aikana suomalaispakille merkattiin kolme taklausta ja kaksi blokattua laukausta. Peliaikaa hänelle kertyi 20:32.

Paikallislehti Buffalo Newsin mukaan Ristolainen kamppailee tosissaan paikasta Sabresin takalinjoilta kauden avausotteluun. Suomalaisen kanssa viimeisestä puolustajan paikasta kamppailevat kokeneet Jamie McBain ja Alexander Sulzer.

Buffalo Newsin näkee, että Ristolainen on kolmikosta lähimpänä pelipaikkaa. Samaa mieltä ovat myös Sabres-fanit. Peräti 79% äänestäneistä haluaisivat nähdä Ristolaisen Sabresin takalinjoilla keskiviikon vierasottelussa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Veikkaussivut 

Twitter: @Veikkaussivut