Rayo Vallecano - Atletico Madrid 26.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 19/04/2018
Jaa tämä...

Jatkuvatko Atletico Madridin ongelmat Rayo Vallecanon vieraana?

Rayo Vallecano – Atletico Madrid, merkki 1, kerroin 8,80 Unibet
Rayo Vallecano (+1) – Atletico Madrid, merkki 1, kerroin 3,15 Unibet

Unibetin kertoimet otteluun 8,80 | 4,90 | 1,38 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, huikean kauden pelannut Atletico Madrid matkustaa Madridin paikallistaistelussa testaamaan Rayo Vallecanon päivän vireen. Tiedossa saattaa olla hyvinkin tasaisempi kohtaaminen kuin mitä kerroinasettelu antaa ymmärtää. Nyt jos koskaan Rayo Vallecanolle tarjoutuu realistinen tilaisuus Atletico Madridin kaatamiseksi. Sarjataulukossahan Rayo Vallecano sekä Atletico Madrid ovat kuin toistensa vastakohdat, mutta viime aikoina Atletico Madridilla on ollut erittäin vaikeaa! Viisi edellistä ottelua ovat vierasjoukkueelle tuottaneet käsittämättömästi kaksi voittoa. Tätä menoa Atletico Madrid tulee tippumaan mestaruustaistelusta hyvinkin nopealla aikataululla. Jollain tapaa on ollut huomattavissa, että tiukat ottelut eivät olekaan enään kääntyneet kovalla prosentilla Atletico Madridin eduksi. Muutenkaan maalinteko ei ole ollut viime otteluissa Atletico Madridille lainkaan niin helppoa kuin aikaisemmin.

Rayo Vallecano taistelee kynsin ja hampain sarjapaikkansa säilyttämisen puolesta eikä kotijoukkueen tilanne näytä hyvältä, mutta toisaalta Rayo Vallecanolle tämän iltainen ottelu on varmasti kauden yksi suurimpia tapahtumia! Rayo Vallecano elää täydellisesti periaatteessa kotiotteluidensa varassa, vaikkakin kotonaan Rayo Vallecano on pystynyt saalistamaan ainoastaan kaksi voittoa. Tuohon onkin tultava muutos, jos kotijoukkue haluaa pelata Espanjan korkeimmalla sarjatasolla myös ensi kaudella. Rayo Vallecanollahan on ollut viime aikoina ongelmia loukkaantumisten kanssa, mutta on hyvinkin mahdollista, että tänään kotijoukkueen vahvuuteen tekevät Adrian Gonzalez sekä Raul Baena. Kyseistä kaksikkoa Rayo Vallecano kaipailee varmasti enemmän kuin paljon takaisin kotijoukkueen käytettäväksi. Rayo Vallecanolla ei ole varsinkaan kotiotteluiden osalta ollut ongelmia maalinteon kanssa, mutta puolustus on vuotanut liikaa. Liian monessa ottelussa Rayo Vallecanolle ollaan tehty kolmea tai neljää maalia. Potentiaalia näin ollen Rayo Vallecanolta löytyy, mutta puolustuksen on tultava kuntoon.

Atletico Madrid on Rayo Vallecanoa vastaan suuri ennakkosuosikki pelatessaan vaikkapa täysin kakkosmiehistölläänkin, mutta nyt jos koskaan Rayo Vallecanolle avautuu mahdollisuus Atletico Madridin yllättämiseksi! Täytyy kuitenkin muistaa, että myös Atletico Madridillakin on pieniä ongelmia loukkaantumisten kanssa, joten vierasjoukkuehan ei tähän otteluun pääsisikään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Todennäköisesti Atletico Madridilta sivussa ovat Juanfran sekä Mario Suarez. Pelaajista ensimmäiseksi mainittu on lähimpänä paluuta pelikuntoon. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat olleet Atletico Madridin heiniä, mutta toisaalta joukkueiden edellinen kamppailu Rayo Vallecanon kotikentällä päättyi juuri Rayo Vallecanon voittoon. Atletico Madrid ei ole tällä hetkellä lainkaan se sama joukkue kuin alkukaudella, joten kotivoitolle tarjotut huikeat kertoimet ovat hienoja yllätysvalintoja vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas