Rayo Vallecano - Elche 19.8.2013 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 24/04/2018
Jaa tämä...

Nappaako Rayo Vallecano kolme pistettä Elcheltä?

Rayo Vallecano – Elche, merkki alle 2,5 maalia, kerroin 

Unibetin kertoimet otteluun 2,25 | 3,30 | 3,30 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, illan ensimmäisessä ottelussa Rayo Vallecano saa vastaansa Elchen. Kyseessä on molemmille joukkueille kauden ensimmäinen ottelu. Tiedossa on kaiken järjen mukaan erittäin tasainen sekä vähämaalinen kohtaaminen. Elche perusti jo viime kaudella pelinsä tiukkaan puolustamiseen ja myös tällä kaudella samanlaista on syytä odottaa. Elche on siinä mielessä varmasti monelle ärsyttävä vastustaja, sillä maalinteko Elcheä vastaan ei ole helppoa. Elche omaa Sergio Pelegrinin kaltaisen keskuspuolustajan ja siihen on erittäin hyvä lähteä ympärille rakentamaan vahvaa puolustuslinjaa.

Elchen maalinteko tulee tällä kaudella olemaan erittäin vaikeaa, sillä Elchen hyökkäys vaikuttaa etenkin paperilla todella heikolta! Elchen paras maalintekijä oli viimeksi Coro kahdellatoista maalillaan, mutta nyt edes samanlaisiin lukemiin pääsy vaatii suuria tekoja. Yhtä paha tilanne vaikuttaisi olevan Rayo Vallecanolla, sillä Rayo Vallecano on kahden edellisen kauden aikana menettänyt paljon runkopelaajia muihin seuroihin. Rayo Vallecano on kahtena kertana peräkkäin onnistunut poistamaan putoamispeikon ympäriltään, mutta tällä kaudella tulee jälleen vaikeaa olemaan.

Rayo Vallecanolla on tiedossa todennäköisesti puolustusvoittoista peliä, sillä viime kauden hyökkäysvoittoinen pelityyli tulee olemaan tällä materiaalilla pelkkää historiaa. Napataan ehdottomasti alle 2,5 maalia mukaan vetokupongille. Tässä otteluparissa maaleilla tuskin juhlitaan.

Veikkaussivut | Tuomas