Naby Keita, RB Leipzig

RB Leipzig - Bayer Leverkusen 9.4.2018, kamppailu nelospaikasta

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • Kuva: AFP
  • 04/09/2018
Jaa tämä...

Bundesliigan maanantai-illassa pelataan ottelu, jonka voittaja nousee liigan neloseksi, eli kiinni ensi kauden Mestareiden liigan paikkaan. Taisto Bundesliigan nelospaikasta on tiukka. Ennen illan ottelua Eintracht Frankfurt on neljäntenä 46 pisteellä, ja illan pari Leipzig sekä Bayer Leverkusen ovar seuraavina. Leipzig on nyt viides myös 46 pisteellä ja Leverkusen kuudes 45 pisteellä.

Illan kotijoukkue RB Leipzig on vielä mukana Eurooppa-liigassa. Se voitti neljännesfinaalien ensimmäisessä osassa kotikentällään Marseillen 1-0, toinen osa pelataan jo torstaina, joten hieman Leipzig joutuu kyllä kierrättämään joukkuettaan, että kentälle riittää tuoreita jalkoja. Leipzig on hyvässä iskussa. Se on nyt pelannut seitsemän ottelua ilman tappiota, kolme viimeistä se on voittanut. Marseillen lisäksi Leipzig on kukistanut Hannoverin vieraissa ja vielä itsensä Bayern Munchenin Leipzigissa.

Leipzigilla on muutama loukkaantuminen. Ainakin Klostermann ja Laimer ovat sivussa, ja epävarmoja pelaamisestaan ovat ainakin Bruma, Coltorti, Halstengerg sekä Ilsanker.

Ensin viisi maalia, sitten nolla

Bayer Leverkusen on viime aikoina ollut kovin epätasainen. Viimeisissä kolmessa ottelussaan se ensin hävisi Kölnille vieraissa 0-2, perään se paukutteli maaleja 5-2 -hurlumhei-voitossa Bochumista. Viime kierroksella Leverkusen sitten nuhjasi maalittoman tasapelin Augsburgia vastaan omalla kotikentällään. Leverkusen dominoi ottelussa, mutta ei vain saanut palloa maaliin.

Köln -tappiossa ratkaisu oli varmasti se, että Leverkusen pelasi tunnin verran vain kymmenellä, kun Alario sai punaisen kortin kyynärpääiskustaan.

Suomen maajoukkueen Joel Pohjanpalo on loukkantuneena eikä istu vaihtopenkillä. Pohjanpalo ei ole onnistunut nousemaan joukkueen avaukseen. Viime kierroksilla hän on kahdessa ottelussa saanut noin yhden puoliajan pelata, mutta useimmiten hän ei ole saanut ottaa verkkareita pois tai ei ole ollut kokoonpanossa ollenkaan. Pohjanpalon olisi kyllä varmasti syytä vaihtaa seuraa kesällä. Jossain muualla hieman heikommassa seurassa hän saattaisi olla joukkueensa avainpelaajia.

Leverkusenin poissaolijat tästä ottelusta Pohjanpalon lisäksi on pelikiellossa oleva Alario sekä mahdollisesti Bender, Tah sekä Yurchenko.

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 2.28 – 3.60 – 3.00. Yli 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.72. Sen voi pelata. Leipzig vastaan Marseille -ottelussa tehtiin yksi maali, muuten Leipzigin kotiotteluissa on tehty vähintään kaksi maalia joka pelissä lokakuun lopun jälkeen. Bayer Leverkusen on tehnyt viimeisessä kahdeksassa vieraspelissä 13 maalia. Lukemat osoittavat maalien puolesta. Yli 2.5 maalia Unibetin kertoimella 1.71 on kelpo peli illan matsiin.

RB Leipzigin mahdollinen avaus: Gulacsi – Klostermann, Orban, Upamecano, Bernardo – Demme, Keita – Sabitzer, Forsberg – Augustin, Ti.Werner

Bayer Leverkusenin mahdollinen avaus: Leno – L.Bender, Tah, S.Bender, Wendell – Baumgartlinger, Aranguiz – Brandt, Havertz, Bailey – Volland

 

 

Parhaat talletusbonukset

chelsea
Chelsea - West Ham 8.4.2018, pettymysten kausi Lontoossa

Chelsea jää ulos ensi kauden Mestareiden liigasta ja West Ham painii putoamispeikon kanssa. Ei ole mennyt kuten suunniteltiin.

fa-cup-manchester-united-tottenham-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 - Manchester United - Tottenham Wembleyllä! K...

Vaikka Spurs on vierasjoukkue, pääsee se pelaamaan ottelun tämän kauden kotikentällä. Spurs finaaliin?

kärpät-tappara-liiga-veikkaussivut
Lauantai 21.4.2018 Kärpät - Tappara kolmannessa finaalissa!

Kärpät on kahden voiton päässä mestaruudesta. Hyppääkö Tappara vielä kyytiin vai menikö Kultajuna jo?

WEST-BROM-LIVERPOOL-VEIKKAUSSIVUT-VALIOLIIGA
Lauantai 21.4.2018 - West Bromwich - Liverpool. Antaako vieraat a...

West Brom on putoamisen partaalla, pystyykö se nappaamaan pinnoja kovavireiseltä Poolilta?

palace_brighton
Watford - Crystal Palace 21.4.2018, kummatkin säilynevät liigas...

Watford on kahdeksan pistettä putoamisrajan yläpuolella, ja Crystal Palace on viisi pistettä rajan päällä. Piste kelpaisi varmasti tänään kummallekin.

EHT-RUOTSI-SUOMI-VEIKKAUSSIVUT
Sunnuntai 22.4.2018 Suomi kohtaa Carlson Hockey Gamesin päätös...

3-1 vai 1-3? Vai löytyykö tulosvetoon joku muu lukema? Lyö vetoa matsista!

barcelona
Sevilla - Barcelona 21.4.2018, Barca hakee tuplaa

Sevilla ja Barcelona kohtaavat Espanjan cupin finaalissa. Kummankin kausi on aikalailla kiinni tästä ottelusta, muuten jää pettymys päälimmäisenä mieleen.

facup-chelsea-southampton-veikkaussivut
Sunnuntai 22.4.2018 - FA Cup välierässä Chelsea - Southampton....

Molempien Valioliiga-kausi on mennyt mönkään, tästäkö lohtua loppukauteen? Betsaa voittajaa!

Aikaisemmat otteluennakot