Real Madrid - Celta Vigo 6.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/06/2014
Jaa tämä...

Celta Vigo matkustaa mahdottoman tehtävän eteen Valkoiseen taloon.

Real Madrid – Celta Vigo, merkki yli 3,5 maalia, kerroin 1,60 Nordicbet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,08 | 10,00 | 22,00 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligassa pelataan tänään kaksi ottelua, illan ensimmäisessä kamppailussa Celta Vigo matkustaa Valkoiseen taloon testaamaan Real Madridin päivän vireen. Sarjataulukossa Real Madrid on tällä hetkellä kolmantena, kun taas Celta Vigon sijoitus on seitsemästoista. Celta Vigolla on tähän mennessä ollut suuria ongelmia maalinteon kanssa, mutta tänään maaleja on tiedossa ja todennäköisesti suhteellisen reilulla kädellä. Real Madrid on kahdeksasta kotiottelustaan saalistanut vaatimattomasti seitsemän voittoa. Lähes kolmekymmentä tehtyä maalia Valkoisessa talossa kertovat siitä, että Real Madrid on kotonaan lähes mahdoton pysäytettävä. Real Madrid on edelliseen viiteen kotiotteluun viimeistellyt yli kaksikymmentä maalia, joten Celta Vigon puolustukselle tulee tänään todennäköisesti suhteellisen kiireinen ilta. Edellisessä kotiottelussaan Real Madrid voitti Cupissa Olimpicin 2-0 numeroin.

Celta Vigo pelasi ennen joulupukin saapumista 1-1 maalein tasapelin Osasunaa vastaan. Edelliset neljä ottelua ovat Celta Vigolle tuottaneet ainoastaan yhden voiton, mutta toisaalta suurin huolenaihe on kuitenkin todennäköisesti se, että kolmeen edelliseen vierasotteluun Celta Vigolle ollaan viimeistelty täysin käsittämättömästi yksitoista maalia! Celta Vigon puolustus on ollut varsinkin vieraissa täysin ulkona eikä tilannetta todennäköisesti helpota se, että sivussa vierasjoukkueelta tästä ottelusta on äärimmäisen tärkeä Fontas. Hänen paluustaan ei tässä kohdassa tarkempaa tietoa ole. Celta Vigohan on voittanut vieraissa kokonaisuutta ajatellen kolme ottelua, mutta viime vierasotteluissa puolustus on vuotanut hurjalla kädellä. Celta Vigohan on vieraissa viimeistellyt neljätoista maalia, joten potentiaalia myös vierasjoukkueelta löytyy. Minkäänlaisia loukkaantumisia kuitenkaan Celta Vigon materiaali ei kestä nyt eikä myöskään jatkossakaan.

Real Madrid on yhdessä Barcelonan sekä Atletico Madridin kanssa tehneet kotonaan joukkueesta kuin joukkueesta selvää jälkeä, mutta missään tapauksessa väärällä asenteella Real Madrid tähän otteluun ei voi lähteä. Celta Vigo on osoittanut neljällätoista vierasmaalillaan potentiaalinsa, vaikka tässä ottelussa kaikki muut tulokset kuin selkeä kotivoitto olisikin kauden yksi suurimpia pommeja. Täytyy itseasiassa muutenkin muistaa, että Celta Vigo ei ole ollut Real Madridille aikaisemmilla kerroilla helppo vastustaja. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Real Madridin voittoon 1-2 numeroin, mutta Celta Vigo on pystynyt useammallakin kerralla laittamaan Real Madridin ahtaalle. Kotijoukkueelta sivussa käytännössä on ainoastaan Sami Kherida, joten muuten Valkoisen talon isännät pääsevät illan otteluun parhaalla mahdollisella kokoonpanolla. Maaleja on tässä kamppailussa varmasti tiedossa.

Veikkaussivut | Tuomas