Real Madrid - FC Barcelona 2.3 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 03/01/2013
Jaa tämä...

Jatkaako Real Barcelonan nöyryyttämistä?

Real Madrid – FC Barcelona, Merkki X, 3,75 Pinnacle Sports

Real Madrid kyykytti alkuviikolla Barcelonaa Copa del Reyssä Camp Noulla 1-3. Viime vuosina ei Barcelonaa olla kotikentällään noin pahasti nöyryytetty ja joukkue lähteekiin otteluun hakemaan kunniansa takaisin.

Madrid taas oli loistava cupin pelissä. Se sai alussa rangaistupotkun, josta siirtyi 0-1 johtoon. Sen jälkeen Madrid luovutti suosiolla pallonhallinnan Barcelonalle, muodosti puolustusmuurin ja lähti usein pallonriiston jälkeen nopeaan vastahyökkäykseen, jossa se on kirjoittajan mielestä maailman paras joukkue.

Tähän otteluun lähtiessä Real Madridin tilanne on hyvä, mutta kun joukkueella on ensi viikon tiistaina elämääkin suurempi ottelu Manchester Unitedia vastaan, voidaan lepuutuksia nähdä. Realin kannalta onkin hyvä, että penkiltäkin löytyy pelimiehiä. Kun Di Maria on pelikiellossa ja Öziliä todennäköisesti säästellään ovat Modric ja Callejon lähellä avauksen paikkaa. Kakankin nimi voi avauksesta löytyä. 

Barcelona lähtee otteluun johtaen La Ligaa turvallisesti 12 pisteellä ja Realiin piste-ero on jo 16 pistettä. Mutta kun se hävisi rumasti Realille kotikentällään joukkue haluaa tässä pelissä asian kostaa. Viikon cupin oli niin surkeaa ja erityisesti yllätyksetöntä, että vaihtoja todennäköisesti nähdään avauskokoonpanossa. Fabregas todennäköisesti jää penkille ja jopa kapteenien kapteeni Puyol saattaa jäädä penkille. Iniesta tippuu keskikentälle Fabregasin tilalle ja Mascherano puolustuslinjaan. Kärjessä liian vähän pelannut David Villa saa todennäköisesti tilaisuutensa.

Tiukka peli tiedossa, jossa tasapeli on mielestäni todennäköisin vaihtoehto.

Veikkaussivut | kakezki