Real Madrid - Barcelona 30.1.2013 | Copa Del Rey

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 27/04/2018
Jaa tämä...

Real Madridilla on tänään paljon poissaoloja.

Real Madrid – Barcelona, Merkki alle 2,5 maalia, Kerroin 

Espanjan Copa Del Reyn välierissä ensimmäisessä osaottelussa Real Madrid kohtaa Barcelonan. Real Madrid on La Liigassa jo 15 pistettä Barcelonaa perässä. Madrid keskittyy varmasti oman pelin löytymiseen sekä näihin kahteen Cuppiin (Mestarien liiga). Kyllähän oman pelin löytymisestä alkaa olemaan merkkejä. Ronaldo, Özil, Benzema sekä Di Maria olivat kaikki alkukaudesta surkeita! Nyt nämä tähdet pelaavat toisilleen, eivät itselleen ja se on yleensä se suurin salaisuus menestymiseen.

Barcelona on maailman paras pallonpitojoukkue. He pystyvät jäädyttämään pelejä täysin kun he ovat johtoasemassa. Vastustaja voi yrittää prässätä pallon ylhäältä pois, mutta jos yksikin paikka vuotaa se tarkoittaa yleensä Messille maalia. Barcelona on varmasti tyytyväinen kaikkiin tasapeleihin sekä tietysti voittoihin tästä ottelusta. Real Madridille on taas tärkeää pitää oma maali puhtaana. Näillä kertoimilla ehdottomasti under 2,5 maalia.

Poissaolot ovat ehdottomasti Barcelonan puolella. Heillä ei ole tällä hetkellään yhtään pelajaa loukkaantuneena! Real Madridissa sen sijaan lista on pitkä, mutta heidän penkki on taas maailman parasta. Vasenpakki on hieman auki, sillä Marcelon pelikunnosta ei ole tietoa. Toppareina pelaavat erittäin todennököisesti Varane ja Albiol, mutta myös Xabi Alonso on pelannut topparia Madridissa.

Poissaolot:

RM: Casillas, Pepe, Ramos, Coentrao, Di Maria

FCB:

Veikkaussivut | Neukka