Real Madridille rajua jobinpostia - kaksi tähtipelaajaa loukkaantuivat!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • Anssi
  • 25/04/2018
Jaa tämä...

Jalkapallon Espanjan Liigassa pelattiin eilen Real Madridin ja Malagan välinen ottelu. Real Madrid voitti kamppailun lukemin 3-1, mutta samalla seura menetti kaksi elintärkeää pelaajaa sairaslistalle. Niin Gareth Bale kuin Luka Modric loukkaantuivat niin, että he eivät ole kokoonpanossa Mestarien liigan toisessa osaottelussa Atletico Madridia vastaan. Asiasta uutisoi Marca.

Bale loukkasi Bernabeun nurmella pohjettaan, kun ottelua oltiin ehditty pelaamaan vain viisi minuuttia. Hän jätti välittömästi kentän. Modric puolestaan jouduttiin ottamaan vaihtoon puolen tunnin kohdalla loukattuaan polveaan kaksinkamppailutilanteessa. Real Madrid tiedotti aikaisemmin sunnuntaina, että Modricin polven nivelsiteissä on repeämä. Kroatialainen palasi juuri viiden kuukauden tauon jälkeen pelikentille, joten loukkaantuminen on varsin paha takaisku.

Real Madrid kohtaa keskiviikkona Mestarien liigan puolivälierien toisessa osaottelussa rakkaan paikallisvastustajansa. Joukkueiden välinen ensimmäinen kohtaaminen päättyi maalittomaan tasapeliin.

Lähde: Marca

Veikkaussivut | Tuomas