Real Sociedad - Athletic Bilbao 5.1.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 01/05/2014
Jaa tämä...

Real Sociedadin sekä Athletic Bilbaon kohtaaminen kruunaa kierroksen Espanjassa.

Real Sociedad – Athletic Bilbao, merkki yli 2,5 maalia, kerroin 1,73 Betsson

Betssonin kertoimet otteluun 2,13 | 3,45 | 3,40 PELAA TÄSTÄ

 

 

Sarjataulukossa viidentenä oleva Real Sociedad isännöi jalkapallon Espanjan La Ligassa vastaan asettuvaa Athletic Bilbaota. Vierasjoukkue löytyy sarjataulukosta tällä hetkellä neljänneltä sijalta. Real Sociedadin sekä Athletic Bilbaon välisestä kohtaamisesta on lupa odotella kaiken kaikkiaan jännittävää kamppailua tärkeistä sarjapisteistä. Nämä paikallisottelut sisältävät aina paljon tunnetta eikä tänään varmasti tunnetta tule myöskään kentältä puuttumaan. Real Sociedad sekä Athletic Bilbao ovat olleet edellisten kierroksien aikana erinomaisessa pelivireessä. Edellisellä kierroksella Real Sociedad voitti Granadan 1-3 maalein, kun taas Athletic Bilbaolla on alla 2-1 numeroin voitto Rayo Vallecanosta. Viidestä edellisestä ottelustaan Real Sociedad on pelannut kolmessa yli vaaditun maalimäärän, mutta toisaalta samalla Athletic Bilbao on pelannut erittäin runsasmaalisia otteluita. Kahteen edelliseen otteluun Athletic Bilbao on viimeistellyt kuusi maalia, vaikka Celta Vigoa vastaan pelattu kamppailu olikin vain Cupin taisto.

Real Sociedad tunnetaan äärimmäisen vakuuttavana kotijoukkueena ja itseasiassa juuri kotonaan Real Sociedad onkin aikaisemmilla kausilla pystynyt laittamaan hyvin kapuloita rattaisiin esimerkiksi Barcelonalle, Atletico Madridille sekä Real Madridille. Kahteen edelliseen kotiotteluun Real Sociedad onkin viimeistellyt vaatimattomasti yhdeksän maalia. Cupin ottelussa viimeksi Real Sociedad murskasi Algecirasin 4-0 maalein, mutta todennäköisesti merkittävämpää on se, että edellisessä Espanjan liigan kotiottelussa Real Sociedad antoi kyytiä Real Betisille peräti 5-1 numeroin. Real Sociedad omaa paljon yksilötaitoa joukkueessaan ja juuri kotonaan potentiaali nouseekin parhaiten esille. Kieltämättä Real Sociedadilla on muutamia pahoja loukkaantumisia, mutta siitä huolimatta se tuskin laskee sitä todennäköisyyttä, että maaleja on tänään tiedossa. Kotijoukkueen vahvuudesta sivussa ovat tärkeiden pelaajien osalta David Zurutuza sekä Alberto de la Bella. Listaa voisi tosin jatkaa vielä muutamalla vähemmän tärkeämmällä pelaajalla.

Athletic Bilbao pelaa Real Sociedadin tavoin erittäin rohkeaa peliä, mutta valitettavasti vieraissa Leijonat ovat olleet heikkoja. Athletic Bilbao on sarjataulukossa hienosti viiden parhaan joukossa, mutta vieraissa tulosta ei ole viime aikoina tullut. Neljä edellistä vierasottelua ovat tarkemmin sanottuna Athletic Bilbaolle tuottaneet vain yhden voiton. Tässä ottelussa kotiedun merkitys on suurta luokkaa, joten siinä mielessä Athletic Bilbao tulee jälleen joutumaan tiukkaan paikkaan. Athletic Bilbaon kannalta erinomainen asia kuitenkin on se, että loukkaantumisia vierasjoukkueella ei käytännössä ole. Sivussa Athletic Bilbaolta on ainoastaan Unai Albizua. Real Sociedad sekä Athletic Bilbao ovat aikaisemmilla kerroilla pelanneet erittäin runsasmaalisia kohtaamisia ja varmasti tänään on tiedossa kamppailu pitkälti samalla kaavalla. Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa maaleja viimeisteltiin neljä kappaletta. Yli 2,5 maalia napataan vetokupongille mukaan.

Veikkaussivut | Tuomas