Real Sociedad - Levante 9.2.2014 | La Liga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 02/09/2014
Jaa tämä...

Joutuuko Levante tyytymään häviäjän rooliin Real Sociedadin vieraana?

Real Sociedad – Levante, merkki 1, kerroin 1,45 Nordicbet
Real Sociedad – Levante (+1), merkki 1, kerroin 2,30 Unibet

Nordicbetin kertoimet otteluun 1,45 | 4,15 | 7,15 PELAA TÄSTÄ

 

 

Jalkapallon Espanjan La Ligan ottelutarjontaa, Real Sociedad sekä Levante iskevät ensimmäiseksi mainitun joukkueen kotiareenalla yhteen. Tänään Espanjan korkeimmalla sarjatasolla pelataan yhteensä neljä taistelua. Real Sociedadin sekä Levanten välisessä ottelussa on vain yksi suuri ennakkosuosikki. Real Sociedad tunnetaan normaalisti fantastisena kotijoukkueena ja hieman heikommassa pelivireessä oleva kotijoukkue on tälläkin hetkellä erinomainen valinta vetokupongille mukaan. Kaksi edellistä ottelua eivät ole tuottaneet Real Sociedadille voittoakaan, mutta Real Sociedadin kohdalla vastustajien taso on ollut pahinta mahdollista luokkaa. Kahteen edelliseen otteluun Sinivalkoiset ovat joutuneet pelaamaan vaatimattomasti Barcelonan sekä Atletico Madridin vieraana. Ennen La Ligan jättiläisten kohtaamistahan Real Sociedad voitti kolme kamppailua putkeen, joten se kertoo hyvin kotijoukkueen potentiaalista.

Levante matkustaa Real Sociedadin vieraaksi vaikeasta tilanteesta. Viisi edellistä ottelua ovat tuottaneet Levantelle ainoastaan yhden voiton. Edellisellä kierroksella Lepakkolauma pelasi maalittoman tasapelin Rayo Vallecanon isäntänä. Kahteen edelliseen otteluun vierasjoukkue on pystynyt muutenkin viimeistelemään ainoastaan yhden maalin, joten Lepakkolaumalla on ollut maalinteon kanssa melkoisen suuria ongelmia. Levante tunnetaan normaalisti suhteellisen kotiriippuvaisena joukkueena, joten siinäkään mielessä vierasjoukkueen lähtökohdat eivät lupaile paljoakaan tätä ottelua ajatellen. Levanten viisi edellistä matkapeliä ovat tuottaneet vierasjoukkueelle ainoastaan yhden voiton. Toisaalta on kuitenkin Levanten kannalta puolustuksena syytä todeta, että vierasjoukkueen viime aikojen otteluohjelma on ollut Real Sociedadin tavoin melko haastavaa sorttia. 

Real Sociedad joutuu lähtemään tähän otteluun pienten loukkaantumisongelmien keskellä, sillä kotijoukkueelta sivussa tärkeistä pelaajista ovat Marker Bergara, Alberto de la Bella sekä Esteban Granero. Toisaalta viimeisimpänä mainittu pelaaja on ollut jo melko kauan sivussa kotijoukkueen vahvuudesta. Lähtökohtaisesti Real Sociedad lähtee täysin ansaitusti Levanten kaatoon selkeänä ennakkosuosikkina muutamista loukkaantumisista huolimatta. Real Sociedadin kotipelivire on ollut todella vahvaa, sillä viidestä edellisestä kotiottelustaan Sinivalkoiset ovat saalistaneet komeasti neljä voittoa sekä tasapelin. Kahteen edelliseen kotiotteluun Real Sociedad on viimeistellyt vaatimattomasti seitsemän maalia, joten kotijoukkueen pelivire on sellaista luokkaa, että Levanten pitäisi ilman muuta kaatua.

Veikkaussivut | Tuomas