Real Sociedad - Manchester United 5.11.2013 | Mestarien liiga

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 11/05/2013
Jaa tämä...

Real Sociedad sekä Manchester United vastakkain Espanjassa.

Real Sociedad – Manchester United, merkki 2, kerroin 

Expektin kertoimet otteluun 2,80 | 3,25 | 2,50 

 

 

Jalkapallon Mestarien liigassa pelataan tänään kahdeksan ottelua, Espanjan illassa yhteen iskevät Real Sociedad sekä vieraaksi saapuva Manchester United. Joukkueet kohtasivat vastakkain jo Englannissa ja silloinhan Manchester United vei voiton 1-0 maalein. Kyseessä on tässä kamppailussa A -lohkon ottelutarjontaa. Lohkossa tilanne on tällä hetkellä sellainen, että Real Sociedad löytyy neljänneltä sijalta, kun taas Manchester United johtaa lohkoa ennen toisena olevaa Leverkusenia. Manchester Unitedin alkukausi oli etenkin Valioliigassa täynnä ongelmia, mutta tällä hetkellä Manchester United kulkee voitosta voittoon. Viime viikonloppuna Manchester United murskasi Fulhamin vieraissa 1-3 maalein. Kaiken kaikkiaan Manchester United on edellisestä viidestä ottelustaan saalistanut neljä voittoa sekä tasapelin.

Manchester United on edelliseen kolmeen otteluun viimeistellyt mahtavasti peräti kymmenen maalia, joten Manchester Unitedin tilanne on huomattavasti valoisampi kuin alkukaudella! Manchester United on ehdottomasti materiaaliltaan tämän lohkon laadukkain, joten vierasjoukkueen sijoitus lohkon kärjessä ei ole varmasti yllätys kenellekään. Manchester Unitedilla on edelleen maailmanluokan viimeistelijöitä hyökkäyksessä, vaikka alkukaudella vierasjoukkue menetti aivan liikaa pisteitä huomattavasti heikompia joukkueita vastaan. Kyllähän se jotain alkaa kertomaan vierasjoukkueen tilanteesta, että kahdeksasta viime ottelusta englantilaisseura on kokenut tappion vain kerran.

Real Sociedad tunnetaan normaalisti erittäin vahvana kotijoukkueena, mutta nyt vaaka kallistuu ehdottomasti Manchester Unitedin suuntaan. Real Sociedad on kahteen edelliseen kotiotteluun viimeistellyt vaatimattomasti kahdeksan maalia, mutta vastustajien tasokin on oikeastaan ollut mitä sattuu. Lähtökohtaisesti Real Sociedadille maalinteko kansainvälisissä otteluissa on ollut vaikeaa – kotijoukkue on tehnyt Mestarien liigassa vasta yhden maalin. Manchester Unitedilla on niin valtavasti kokemusta tälläisistä otteluista, että vetokupongille poimitaan vierasvoittoa hienolla kertoimella.

Veikkaussivut | Tuomas