Detroit siirtyi johtoon playoff-sarjassa Chicagoa vastaan. Chicagon tasoitus hylättiin!

  • Veikkaussivujen toimitus
  • webpalcon
  • 26/04/2018
Jaa tämä...

Red Wings johtaa sarjaa nyt voitoin 2-1.

Detroit Red Wingsin ja Chicago Blackhawksin välisessä pleijarisarjassa Red Wings onnistui siirtymään johtoon voitoin 2-1 viime yönä. Red Wings oli parempi viime yön ottelussa lukemin 3-1.

Red Wings meni 1-0 johtoon toisessa erässä, kun Gustav Nyquist onnistui harhauttamaan Blackhawksin tähtipuolustaja Brent Seabrookin ja ohittamaan lopuksi myös Chicagon maalia vartioineen Corey Crawfordin. 2-0 maali syntyi vain 31 sekuntia myöhemmin. Drew Miller viimeisteli Patrick Eavesin laukauksen reboundista kiekon Chicagon maaliin.

Chicagon kavennus nähtiin kolmannen erän alkupuoliskolla, kun Patrick Kane karkasi läpiajoon ja viimeisteli tylysti Blackhawksin kavennuksen. Vain minuutti myöhemmin nähtiin ottelun kannalta varsin merkittävä tilanne, kun Blackhawksin Viktor Stålbergin maali hylättiin. Hidastuksesta on nähtävissä, että maalivahdin häirinnästä tilanteessa ei todellakaan ole kyse. Tilanne tulkittiin niin, että Andrew Shaw oli maalivahdin alueella ja tästä syystä maali hylättiin.

Minuutti myöhemmin kaadettiin jälleen kylmää vettä Blackhawksien niskaan. Pavel Datsyuk pääsi iskemään Red Wingsit jo kahden maalin johtoon. Nämä jäivät myös loppulukemiksi ja Red Wings siirtyi ottelusarjassa johtoon.

Detroit pelaa aivan eri näköistä peliä kuin NHL:n runkosarjassa. Joukkueen peli-ilme on rentoutunut ja onnistumiset ruokkivat uusia onnistumisia. Tämä on johtanut siihen, että Red Wings johtaa sarjaa ennakkosuosikki Chicago Blackhawksia vastaan.

Katso tilanne, jossa Blackhawksien maali hylättiin tästä:

 

Veikkaussivut | Oskari Villanen

Twitter: OskariVillanen